Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Berberler

Daniel

Öne çıkan mesajlar

onlar bir klasikdir ya.. her konuda atıp tutarlar.. bazen doru bazen yanlış ama her zaman bir fikirleri wardır..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

Empati kuralım bütün gün ayaktasınız, saç kesmekten başka bedeninizin yapabilicek tek şeyi konuşmak. E zor tabi konuşmadan durmak, e biryerden sonra muhabbet kesilir ozaman da atmasyona başvurulur böyle böyle gider adamlar haklı =)[signature][hline]
ABH
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OwnerRavenLoft, 03 Ocak 2006 10:54 tarihinde demiş ki:
Walla abi bi sakal traşı olduğunuzu düşünün.Allah göstermesin berberle muhabbet ederken adamın gıcık olduğu bi laf söylediğinizi de düşünün, adam kızıp usturayı gırtlağa geçirmesin.Aman amann :)

çok kötümsersin[signature][hline]www.otostopcu.org
My flavour is you babe...
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe bi de her zaman akla su gelır.Acaba bu adam dokunuyormu.deydırıyor mu fln dıe huylanırsın bu kesın =)[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lethious, 03 Ocak 2006 10:59 tarihinde demiş ki:
said:
OwnerRavenLoft, 03 Ocak 2006 10:54 tarihinde demiş ki:
Walla abi bi sakal traşı olduğunuzu düşünün.Allah göstermesin berberle muhabbet ederken adamın gıcık olduğu bi laf söylediğinizi de düşünün, adam kızıp usturayı gırtlağa geçirmesin.Aman amann :)

çok kötümsersin

Yapma be canımmm :)[signature][hline]<%
Response.write "BiLGi PaYLaSTiKÇa DeĞeRLiDiR..."
%>
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim okuldaki berberler gay ya, zaten birbirleriyle falan sakalasiyorlar böyle tirsiyorum hep. Bi de baya bi arkadas dayama vakasi atlatmis :S[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki:
Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni moda berberlerde pardon Erkek kuaförlerde yada imaj center larda o tadı göremiyorum ben
hatta saç+sakal+masaj=5 ytl olan ve 18 20 yaşlarında elemanların çalıştığı berberlerdede yok o muhabbet.
Berber muhabbeti kavramını en iyi hissettiğim yer kalfası yada çırağı olmayan iki koltuklu küçücük dükkanında çalışan 35 40 yaş üzeri dayılarda var o sohbetin sıcaklığı zamanın nasıl geçtiğini anlamıyo insan hatta bıraksalar akşama kadar takılırım orda :)
-----
dayı : işte yigenim dediim gibi tüm bunlar amerikan emperyalizminin bi oyunu sakın kapılmayasın HAA
whis:Öhem haklısın dayı büyüksün dayı doğrusun
dayı :yanları uzun bırakıyorum naturel olsun moda böyle şimdi euheuehueeh
whis:Patron sensin dayı tamamdır.
-----[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

benim berber bizim apartmanda,severim kendisini,bizim duvara kapı yapalımda hiç apartmanın dışına çıkmadan geliyim falan diye hatta geyik yaparız :-)[signature][hline]Seni sen yapan yine kendinden başkası değil,her zaman kendin ol ki seni seven öyle sevsin.
Çagi
Sosyal ağlarda paylaş

hiç bi zaman saçımı istediim gibi yapamadılar ve biraz anlama özürlü olduklarını düşünüyorum
ben''abi biraz kısalt uzun bırak sadece düzelt'' tıraştan sonra hiç saç kalmamış doru düzgün[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE..
Sosyal ağlarda paylaş

Berberler hakkında en çok hoşuma giden konu...
Çok güzel 1 kokusu olması...
Ama yaklaşık 3 yıldır berbere gitmiyorum..
Saçlarıma kıyamıyorum.. :D
Yastık yapcam kestirince.. :D
[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga
LvL : 62
Job : Blade Master
Server : Ares
Clan : PaTRiot
Nps : 10368 - Sonunda :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 03 Ocak 2006 12:28 tarihinde demiş ki:
şöförler ve berberler, herşeyi bilirler :lol:
yada öyle sanıyolar

belli bi inançları oluşmuş ve sadece biraz daha tecrübeliler.
her şey bilgi değil.[signature][hline]her insan bir kitap gibidir
okumayı bileceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim berberler iyi adamlardır, el kadarken gitmeye başladım, ama bıraktım artık 1 senedir.
sadece 1 kere kat attırmaya daha lüks bir berbere gittim (onların çat çut alacağını öngörerek, almışlıkları var:)), sanırım bir 2 sene daha alakam olmayacak kendileriyle.

ha önlerinden geçerken bi selamlaşırız, o ayrı :)[signature][hline]beş hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...