Daniel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Arkadaslar berberler hakkında düşünceleriniz nelerdir bence hepsi ayaklı psikolog yani her konudan haberdarlar yani öyle zannediyorlar aslında bir şey bulmuyolar ama her şey hakkında atsalarda bir şey söylüyolar :)[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 onlar bir klasikdir ya.. her konuda atıp tutarlar.. bazen doru bazen yanlış ama her zaman bir fikirleri wardır..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Empati kuralım bütün gün ayaktasınız, saç kesmekten başka bedeninizin yapabilicek tek şeyi konuşmak. E zor tabi konuşmadan durmak, e biryerden sonra muhabbet kesilir ozaman da atmasyona başvurulur böyle böyle gider adamlar haklı =)[signature][hline] ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ^taksicilerde de aynı durum gözlenebilir[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 valla elde ustura çene altını alırken ne dese katılıyorum şahsen, malum eli falan kayar =)[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Berber muhabbeti gibisi yoktur bea[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NK-Benimaru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Muhabbeti değilde o berber koltuğuna oturup sakalınızın köpüklenmesi, o usturanın önce alevlenmesi sonra yüzünüzde seyir etmesi süper birşey, birde uyku bastırır dalarsınız şöyle bir yarım saatliğine ozaman şükela[signature][hline] ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Walla abi bi sakal traşı olduğunuzu düşünün.Allah göstermesin berberle muhabbet ederken adamın gıcık olduğu bi laf söylediğinizi de düşünün, adam kızıp usturayı gırtlağa geçirmesin.Aman amann :)[signature][hline]<% Response.write "BiLGi PaYLaSTiKÇa DeĞeRLiDiR..." %> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: OwnerRavenLoft, 03 Ocak 2006 10:54 tarihinde demiş ki: Walla abi bi sakal traşı olduğunuzu düşünün.Allah göstermesin berberle muhabbet ederken adamın gıcık olduğu bi laf söylediğinizi de düşünün, adam kızıp usturayı gırtlağa geçirmesin.Aman amann :) çok kötümsersin[signature][hline]www.otostopcu.org My flavour is you babe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ehehe bi de her zaman akla su gelır.Acaba bu adam dokunuyormu.deydırıyor mu fln dıe huylanırsın bu kesın =)[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Lethious, 03 Ocak 2006 10:59 tarihinde demiş ki: said: OwnerRavenLoft, 03 Ocak 2006 10:54 tarihinde demiş ki: Walla abi bi sakal traşı olduğunuzu düşünün.Allah göstermesin berberle muhabbet ederken adamın gıcık olduğu bi laf söylediğinizi de düşünün, adam kızıp usturayı gırtlağa geçirmesin.Aman amann :) çok kötümsersin Yapma be canımmm :)[signature][hline]<% Response.write "BiLGi PaYLaSTiKÇa DeĞeRLiDiR..." %> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Bizim okuldaki berberler gay ya, zaten birbirleriyle falan sakalasiyorlar böyle tirsiyorum hep. Bi de baya bi arkadas dayama vakasi atlatmis :S[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Yeni moda berberlerde pardon Erkek kuaförlerde yada imaj center larda o tadı göremiyorum ben hatta saç+sakal+masaj=5 ytl olan ve 18 20 yaşlarında elemanların çalıştığı berberlerdede yok o muhabbet. Berber muhabbeti kavramını en iyi hissettiğim yer kalfası yada çırağı olmayan iki koltuklu küçücük dükkanında çalışan 35 40 yaş üzeri dayılarda var o sohbetin sıcaklığı zamanın nasıl geçtiğini anlamıyo insan hatta bıraksalar akşama kadar takılırım orda :) ----- dayı : işte yigenim dediim gibi tüm bunlar amerikan emperyalizminin bi oyunu sakın kapılmayasın HAA whis:Öhem haklısın dayı büyüksün dayı doğrusun dayı :yanları uzun bırakıyorum naturel olsun moda böyle şimdi euheuehueeh whis:Patron sensin dayı tamamdır. -----[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 benim berber bizim apartmanda,severim kendisini,bizim duvara kapı yapalımda hiç apartmanın dışına çıkmadan geliyim falan diye hatta geyik yaparız :-)[signature][hline]Seni sen yapan yine kendinden başkası değil,her zaman kendin ol ki seni seven öyle sevsin. Çagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Bizim bi berber var mesela adam beni 7-8 yaşımdan beri tanıyor ve ben hep ona giderim.Adam yaklaşık 1 yıl önce dükkanı yeniledi ve sanki Bağdat Caddesi'ndeki Erkek Kuaför'lere benzetti.1. Sınıf hizmet veriyo şerefsizim :)[signature][hline]<% Response.write "BiLGi PaYLaSTiKÇa DeĞeRLiDiR..." %> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 şöförler ve berberler, herşeyi bilirler :lol: yada öyle sanıyolar[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: sheref, 03 Ocak 2006 12:28 tarihinde demiş ki: şöförler ve berberler, herşeyi bilirler :lol: yada öyle sanıyolar +1[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 valla benim berber çok ii bi masör:P bi masaj yapıyor başıma omuzlarıma agrı sızı kalmıyor[signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue/ED Sardokar-Human-Paladin/ED DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Berberlerden de, saç traşı olmaktanda nefret ederim. Belki berberlere olan nefretim saç traşına olan nefretimdendir. Veya tam tersi. Kısacası uzun saç severim =P[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim 11 Kasım 2005 - Therion @ Yenimelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ilk okul 1den beri gittigim bi berberim var vede adam saglam sac kesimi yapio v.s. ama artik saclari uzatinca onada gerek kalmadi onun icin "bana ne ?" diorum berberlerden..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hiç bi zaman saçımı istediim gibi yapamadılar ve biraz anlama özürlü olduklarını düşünüyorum ben''abi biraz kısalt uzun bırak sadece düzelt'' tıraştan sonra hiç saç kalmamış doru düzgün[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bütün saçını keserlerğğhh ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Berberler hakkında en çok hoşuma giden konu... Çok güzel 1 kokusu olması... Ama yaklaşık 3 yıldır berbere gitmiyorum.. Saçlarıma kıyamıyorum.. :D Yastık yapcam kestirince.. :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: sheref, 03 Ocak 2006 12:28 tarihinde demiş ki: şöförler ve berberler, herşeyi bilirler :lol: yada öyle sanıyolar belli bi inançları oluşmuş ve sadece biraz daha tecrübeliler. her şey bilgi değil.[signature][hline]her insan bir kitap gibidir okumayı bileceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bizim berberler iyi adamlardır, el kadarken gitmeye başladım, ama bıraktım artık 1 senedir. sadece 1 kere kat attırmaya daha lüks bir berbere gittim (onların çat çut alacağını öngörerek, almışlıkları var:)), sanırım bir 2 sene daha alakam olmayacak kendileriyle. ha önlerinden geçerken bi selamlaşırız, o ayrı :)[signature][hline]beş hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar