Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Berberler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar berberler hakkında düşünceleriniz nelerdir bence hepsi ayaklı psikolog yani her konudan haberdarlar yani öyle zannediyorlar aslında bir şey bulmuyolar ama her şey hakkında atsalarda bir şey söylüyolar :)[signature][hline]| Msn |
Andoria Staff Member
Daniel
Mesaj tarihi:
onlar bir klasikdir ya.. her konuda atıp tutarlar.. bazen doru bazen yanlış ama her zaman bir fikirleri wardır..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
Empati kuralım bütün gün ayaktasınız, saç kesmekten başka bedeninizin yapabilicek tek şeyi konuşmak. E zor tabi konuşmadan durmak, e biryerden sonra muhabbet kesilir ozaman da atmasyona başvurulur böyle böyle gider adamlar haklı =)[signature][hline]
ABH
Mesaj tarihi:
valla elde ustura çene altını alırken ne dese katılıyorum şahsen, malum eli falan kayar =)[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
Mesaj tarihi:
Muhabbeti değilde o berber koltuğuna oturup sakalınızın köpüklenmesi, o usturanın önce alevlenmesi sonra yüzünüzde seyir etmesi süper birşey, birde uyku bastırır dalarsınız şöyle bir yarım saatliğine ozaman şükela[signature][hline]
ABH
Mesaj tarihi:
Walla abi bi sakal traşı olduğunuzu düşünün.Allah göstermesin berberle muhabbet ederken adamın gıcık olduğu bi laf söylediğinizi de düşünün, adam kızıp usturayı gırtlağa geçirmesin.Aman amann :)[signature][hline]<%
Response.write "BiLGi PaYLaSTiKÇa DeĞeRLiDiR..."
%>
Mesaj tarihi:
said:
OwnerRavenLoft, 03 Ocak 2006 10:54 tarihinde demiş ki:
Walla abi bi sakal traşı olduğunuzu düşünün.Allah göstermesin berberle muhabbet ederken adamın gıcık olduğu bi laf söylediğinizi de düşünün, adam kızıp usturayı gırtlağa geçirmesin.Aman amann :)

çok kötümsersin[signature][hline]www.otostopcu.org
My flavour is you babe...
Mesaj tarihi:
ehehe bi de her zaman akla su gelır.Acaba bu adam dokunuyormu.deydırıyor mu fln dıe huylanırsın bu kesın =)[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Mesaj tarihi:
said:
Lethious, 03 Ocak 2006 10:59 tarihinde demiş ki:
said:
OwnerRavenLoft, 03 Ocak 2006 10:54 tarihinde demiş ki:
Walla abi bi sakal traşı olduğunuzu düşünün.Allah göstermesin berberle muhabbet ederken adamın gıcık olduğu bi laf söylediğinizi de düşünün, adam kızıp usturayı gırtlağa geçirmesin.Aman amann :)

çok kötümsersin

Yapma be canımmm :)[signature][hline]<%
%>
Mesaj tarihi:
Bizim okuldaki berberler gay ya, zaten birbirleriyle falan sakalasiyorlar böyle tirsiyorum hep. Bi de baya bi arkadas dayama vakasi atlatmis :S[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki:
Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok
Mesaj tarihi:
Yeni moda berberlerde pardon Erkek kuaförlerde yada imaj center larda o tadı göremiyorum ben
hatta saç+sakal+masaj=5 ytl olan ve 18 20 yaşlarında elemanların çalıştığı berberlerdede yok o muhabbet.
Berber muhabbeti kavramını en iyi hissettiğim yer kalfası yada çırağı olmayan iki koltuklu küçücük dükkanında çalışan 35 40 yaş üzeri dayılarda var o sohbetin sıcaklığı zamanın nasıl geçtiğini anlamıyo insan hatta bıraksalar akşama kadar takılırım orda :)
-----
dayı : işte yigenim dediim gibi tüm bunlar amerikan emperyalizminin bi oyunu sakın kapılmayasın HAA
whis:Öhem haklısın dayı büyüksün dayı doğrusun
dayı :yanları uzun bırakıyorum naturel olsun moda böyle şimdi euheuehueeh
whis:Patron sensin dayı tamamdır.
-----[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
benim berber bizim apartmanda,severim kendisini,bizim duvara kapı yapalımda hiç apartmanın dışına çıkmadan geliyim falan diye hatta geyik yaparız :-)[signature][hline]Seni sen yapan yine kendinden başkası değil,her zaman kendin ol ki seni seven öyle sevsin.
Çagi
Mesaj tarihi:
Bizim bi berber var mesela adam beni 7-8 yaşımdan beri tanıyor ve ben hep ona giderim.Adam yaklaşık 1 yıl önce dükkanı yeniledi ve sanki Bağdat Caddesi'ndeki Erkek Kuaför'lere benzetti.1. Sınıf hizmet veriyo şerefsizim :)[signature][hline]<%
%>
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 03 Ocak 2006 12:28 tarihinde demiş ki:
şöförler ve berberler, herşeyi bilirler :lol:
yada öyle sanıyolar

+1[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ]
Mesaj tarihi:
valla benim berber çok ii bi masör:P bi masaj yapıyor başıma omuzlarıma agrı sızı kalmıyor[signature][hline]WOW
Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue/ED
Sardokar-Human-Paladin/ED
DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay

Mesaj tarihi:
ilk okul 1den beri gittigim bi berberim var vede adam saglam sac kesimi yapio v.s. ama artik saclari uzatinca onada gerek kalmadi onun icin "bana ne ?" diorum berberlerden..[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

* msn
Mesaj tarihi:
hiç bi zaman saçımı istediim gibi yapamadılar ve biraz anlama özürlü olduklarını düşünüyorum
ben''abi biraz kısalt uzun bırak sadece düzelt'' tıraştan sonra hiç saç kalmamış doru düzgün[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE..
Mesaj tarihi:
Berberler hakkında en çok hoşuma giden konu...
Çok güzel 1 kokusu olması...
Ama yaklaşık 3 yıldır berbere gitmiyorum..
Saçlarıma kıyamıyorum.. :D
Yastık yapcam kestirince.. :D
[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga
LvL : 62
Job : Blade Master
Server : Ares
Clan : PaTRiot
Nps : 10368 - Sonunda :D
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 03 Ocak 2006 12:28 tarihinde demiş ki:
şöförler ve berberler, herşeyi bilirler :lol:
yada öyle sanıyolar

belli bi inançları oluşmuş ve sadece biraz daha tecrübeliler.
her şey bilgi değil.[signature][hline]her insan bir kitap gibidir
okumayı bileceksin.
Mesaj tarihi:
bizim berberler iyi adamlardır, el kadarken gitmeye başladım, ama bıraktım artık 1 senedir.
sadece 1 kere kat attırmaya daha lüks bir berbere gittim (onların çat çut alacağını öngörerek, almışlıkları var:)), sanırım bir 2 sene daha alakam olmayacak kendileriyle.

ha önlerinden geçerken bi selamlaşırız, o ayrı :)[signature][hline]beş hececiler
  • Yeni Oluştur...