Sensible Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Arkadaşlar benim daha öcne akustik gitarım olmamıştı. Şimdi bir akustik gitar aldım,köprüdeki olay biraz değişik geldi. 6. teli çıkaramıyorum şuan sıkışmış durumda. Diğer telleri itip alttan çekerek çıkardım. Acaba köprüdeki o yuvarlak şeyleri (pinleri) çıkarmak mı gerekiyor?[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Wallla akustik gitar hakkında hiçbir fikrim yok...[signature][hline]Ashes to ashes, dust to the dust... Hope is denial of reality...
Slider Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 o zamn nie msj atıyosun ki? sana soruyo olsa özel msj atar dimi...
sir Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 evet o beyaz yuvarlakları çekip çıkarman gerekiyor, içeri doğru ufak bi boru gibi uzanıyo onlar.bir pense yardımıyla rahatlıkla yapabilirsin bunu, daha sonra yeni telleri takarken de önce telleri o boşluklara yerleştiricen sonra üzerine yine o beyaz kafaları yerleştiricen iyice bastırıcan. yalnız bişey söylemeyi unutmuşum, penseyle o beyaz kafalara zarar verebilirsin, dikkat et. bi de bazıları onları alttan ittirerek çıkarırlar, elini ses boşluğundan içeri sokucan yani. [signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça [Bu mesaj sir tarafından 03 Ocak 2006 11:56 tarihinde değiştirilmiştir]
ohalan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 karga burnu ile o şeyleri çıkartıorsun sonra tele asılıp çekiorsun içinden. tele bağlı yuvarlak şeyler deliğe takılıor bazen ama azimle çek sen paso çıkıyo bi süre sonra elin kesilebilir benim kesilmişti bir kere...
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Dün konuyu açtıktan 5 dakika sonra hallettim işi :) Korka korka penseyle çektim pinleri, diş çeker gibi[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain
Öne çıkan mesajlar