Zep Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 arkadaşlar ipod almayı düşünüyorum aşağıda linkini verdiğim ipod u daha önce kullanmış olan varmı.sizce o ipod okadar para edermi.ayrıca özellikleri hakında yorum yaparsanız sevinirm.yada bana önerebileceğiniz hemen hemen bu özelliklere sahip başka mp3 player varmı. İPOD[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Link acılmadı ama bende var su anda 30gb lık bi ipod photo acıksı photo ozellıgını fazla fazla kullanmadım 30 gb lık olanları bıraz buyuk :) ama ses kalıtesı su an o pıyasadakı kıytırık mp3 playerlardan daha ıyı bence...piyasada bide creative in mp3 player ları var ipod tarzında dokunmatık falan ama nasıldır bilemeyecem yanlız ipod turkıyede fazla bı akseuarı yok haberın olsun..[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki: OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ipod video çıktı, Türkiye'de henüz yok ama sipariş edebilirsen et. sadece fotoğraf yerine video da gösteriyor, güzel bir alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bence uygunmus fiyatı.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 son cikardiklari zaten 30 - 60 gb olup ayri video ipod deilde normal modellere ek olarak eklediler. Bende bu son cikan video oynatanlari tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ipod video istiyorsanız yurtdışından isteyin, 130 milyon civarı kara geçerisinz ve diğerlerinden önce almış olursunuz. Ayrıca çok ince, ama tek kusuru parmak izleri falan çok fazla kalıyor. Daha kullanalı 1 gün olmadı, arkası parmak izi dolu. [Bu mesaj Fly tarafından 23 Aralık 2005 13:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bende 20gb'lık ipod veya ipod video almayı düşünüyorum. ama çok kararsız kaldım ne yapsam diye. ayrıca kurban bayramında istanbul'a geldiğimde almayı düşünüyorum. nereden temin edebilirim?[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 istanbulda yok henüz ipod video. ben amerikadan aldım 60gblık. eger öyle bi imkanınız varsa siz de öyle yapın.türkiyede 60gb'lık ipod photo'yu 450euro'ya satıyolar.amerika'dan ipod video alırsanız 400dolar.video buraya kaça gelir bilemem.hem amerikadan alınca arkasına isminizi/nickinizi yazdırabilme imkanı da var.ayrıca boyutları da eski ipod'lara nazaran küçülmü$ baya..bende tavsiye ederim..[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Apple'ın sitesinden söyleniyor sanırım. Ben Avustralya'dan gelen bir akrabamdan istedim. ipod istiyorsanız kesinlikle yurtdışından (ama avrupadan da değil, amerikadan mesela) isteyin. Burada 570 milyon olan ipod, Amerika'da 400 milyon. Türkiye'ye gelirse tahminen şöyle olacak fiyatı (30 gb ipod video'nun) : 300$ - Amerika'da 300euro + KDV - Türkiye'de muhtemelen böyle olacak, ipod nano için de benzer bir tahmin yürütmüştüm, tutmuştu.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ipod video alma imkanın varsa al derim...elimde var 60 gb siyah dehşet...[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul gibi olmalı Fethi Zor Fatihi TEK ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 1Gb ipod 129€+kdv bence bu kafi ne kadar doldurucaksınki ? kendi görüm müzik adamları höyt demesin eyw[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 arkadaşlar ipod video aldım[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 yalnız arkadaşlar video atamadım bi türlü video yu uyarlamak fln gerekiyomuş heralde ama beceremedm bide bu quick time ın türkçesi fln yokmu ya.[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 mp4 e çeviren bir program var : Videora bununla çevirip ipoda atabiliyorsun. (not : uzun sürebiliyor çevirme işlemi, benim 5 dklık video için 12 dk beklemem gerekiyor, ama işlemcim 3+ yıllık, ondan böyle.)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Fly, 22 Aralık 2005 23:40 tarihinde demiş ki: ipod video çıktı, Türkiye'de henüz yok ama sipariş edebilirsen et. sadece fotoğraf yerine video da gösteriyor, güzel bir alet. evet[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ipod 30gb'lar video modeli oluyor. türkiye'de teknorama satıyor. daha dün internet sitesinden baktım ve almayı düşünüyorum. :) bekleyenler için sevindirici bir haber hehe :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Fly, 01 Ocak 2006 12:21 tarihinde demiş ki: mp4 e çeviren bir program var : Videora bununla çevirip ipoda atabiliyorsun. (not : uzun sürebiliyor çevirme işlemi, benim 5 dklık video için 12 dk beklemem gerekiyor, ama işlemcim 3+ yıllık, ondan böyle.) saol link için ama bende bi program buldum ipod converter programı ama çevirdim ekranda hayvan gibi trial versiyon yazıyo bundada öle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: orc_lord, 01 Ocak 2006 14:39 tarihinde demiş ki: ipod 30gb'lar video modeli oluyor. türkiye'de teknorama satıyor. daha dün internet sitesinden baktım ve almayı düşünüyorum. :) bekleyenler için sevindirici bir haber hehe :) valla almayı düşünüyosan şiddetle tavsiye ederim görüntü kalitesi fln süper ben telefonumu yenilicektim ama vazgetim iikide vazgeçmişim diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 [spo1=bendeki program][signature][hline][/spo][Bu mesaj Fly tarafından 02 Ocak 2006 17:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Fly, 02 Ocak 2006 17:34 tarihinde demiş ki: [spo1=bendeki program][img]http://www.hexbreaker.net/vora.JPG ok saol bende onu kullanıyorum artık[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything [Bu mesaj Zep tarafından 02 Ocak 2006 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taranta Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 gercekten guzel bir "alet "ozellikle kontrol paneli uzerine isaret parmagını yavasca yaklastırıp saga sola dogru hareket ettirerek menuler arasında gecis yapmak kısmı cok zevkli 30 gb benim pc min hafızasına yakın seyahate cıkarken bir kac tane film tasıyabiliyosun dah ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Yanlız ben şeyi merak ettim, eski ipodlar (nano'nun öncesi) ile birlikte bir de direk prizden şarj olma aleti vardı, bunlar nano ve video ipodlara uyar mı, kaça alırız ? (100 milyon demeyin atlarım camdan)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Neyse 40-50 milyon arası 2 tane buldum da Ankara'da bunu satan bir yer var mı, gördünüz mü ? Netten sipariş edemiyorum, annem kredi kartını vermiyor git armadaya al diyor (ki orda yok).[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar