Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tax hedesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gece yatmadan önce merchant'a bırakıyorum işte okula gitmeden önce falan ama şu sıralar garip bi olay ile karşılaştım.

"Hedehede Tax %5 increased hedee" gibi bi ekran çıktı sonra bu bi daha çıktı ama Tax %10 olarak çıktı. What is that??!
Mesaj tarihi:
Bişi değil o... Vergiler artıyor azalıyor. NPClerdeki ürünlerin fiyatlarında ufak oynamalar oluyor dönem dönem. Mesela stone of life 20 k iken 22 oluyor ya da tam tersi. Senin cebinden bişi gitmiyor yani....[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 68
NP: 170xxx
Clan: JokerS
Server: Ares
Durum: Az kaldı...
Mesaj tarihi:
bilinc,
Hiç gözükmğyosun forumda bu aralar.
Clan işi seni baya yordu. Seni anca oyunda buluruz.. :D[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN
Server: Olimpia
Level: 4x
Race: Archer
np: 6xx
Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite)
Mesaj tarihi:
said:
bilinc, 03 Ocak 2006 16:27 tarihinde demiş ki:
Bişi değil o... Vergiler artıyor azalıyor. NPClerdeki ürünlerin fiyatlarında ufak oynamalar oluyor dönem dönem. Mesela stone of life 20 k iken 22 oluyor ya da tam tersi. Senin cebinden bişi gitmiyor yani....

bunları sabit fiyatlarını karusun kini karus king i elmoradınkini elmorad king ayarlamıyormu?[signature][hline]lewel:55
name:sak_suka

kendime daha coq dikkat etmem gerekir cunku unuttum kurallardan ban yiyorum
Mesaj tarihi:
said:
__sak_suka__, 03 Ocak 2006 17:56 tarihinde demiş ki:
said:
bilinc, 03 Ocak 2006 16:27 tarihinde demiş ki:
Bişi değil o... Vergiler artıyor azalıyor. NPClerdeki ürünlerin fiyatlarında ufak oynamalar oluyor dönem dönem. Mesela stone of life 20 k iken 22 oluyor ya da tam tersi. Senin cebinden bişi gitmiyor yani....

bunları sabit fiyatlarını karusun kini karus king i elmoradınkini elmorad king ayarlamıyormu?

castle'i elinde tutan clan ayarliyor.[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir.
  • Yeni Oluştur...