Masteis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 gece yatmadan önce merchant'a bırakıyorum işte okula gitmeden önce falan ama şu sıralar garip bi olay ile karşılaştım. "Hedehede Tax %5 increased hedee" gibi bi ekran çıktı sonra bu bi daha çıktı ama Tax %10 olarak çıktı. What is that??! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Bişi değil o... Vergiler artıyor azalıyor. NPClerdeki ürünlerin fiyatlarında ufak oynamalar oluyor dönem dönem. Mesela stone of life 20 k iken 22 oluyor ya da tam tersi. Senin cebinden bişi gitmiyor yani....[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hmmm ok saol[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bilinc, Hiç gözükmğyosun forumda bu aralar. Clan işi seni baya yordu. Seni anca oyunda buluruz.. :D[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__sak_suka__ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: bilinc, 03 Ocak 2006 16:27 tarihinde demiş ki: Bişi değil o... Vergiler artıyor azalıyor. NPClerdeki ürünlerin fiyatlarında ufak oynamalar oluyor dönem dönem. Mesela stone of life 20 k iken 22 oluyor ya da tam tersi. Senin cebinden bişi gitmiyor yani.... bunları sabit fiyatlarını karusun kini karus king i elmoradınkini elmorad king ayarlamıyormu?[signature][hline]lewel:55 name:sak_suka kendime daha coq dikkat etmem gerekir cunku unuttum kurallardan ban yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: __sak_suka__, 03 Ocak 2006 17:56 tarihinde demiş ki: said: bilinc, 03 Ocak 2006 16:27 tarihinde demiş ki: Bişi değil o... Vergiler artıyor azalıyor. NPClerdeki ürünlerin fiyatlarında ufak oynamalar oluyor dönem dönem. Mesela stone of life 20 k iken 22 oluyor ya da tam tersi. Senin cebinden bişi gitmiyor yani.... bunları sabit fiyatlarını karusun kini karus king i elmoradınkini elmorad king ayarlamıyormu? castle'i elinde tutan clan ayarliyor.[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar