Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU - Moonglade Realm Başlığı


SenariouS

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar çok yeni boş ve güzel bir server o kadar güzel ki daha lv 60 kimse yok... AH bomboş falan... Eğlenceli yani

Benim karakterin ismi Shadowbeard (Dwarf / Warrior) daha lv 16 ve haftada en fazla 3-4 saat oynuyorum ama online yakalarsanız muhabbet edebiliriz..[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
That's what it means to be strong...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
20 oldum hala oynuyorum ama bıtkınlık verdi tek başına olmak[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
That's what it means to be strong...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
ya bisiy diyecem ama alinmayin arkadaslar. executus da oldugum icin bol bol ortak bg de bulunuyoruz su serverdan. ben daha once hayatimda bu kadar ukala ve gerzek insani daha once hic bir arada gormemistim. genelleme yapmaktan nefret ediyorum ama horde tarafi cidden gerzek. ilk basta lan herhalde bu server da oynayan horde arkadaslara "sizler pvp tanrilarisiniz. bg lara girince diger noob horde arkadaslarinizi yonetin, saga sola emir yagdirin. eblek bi sekilde cevaplar verin" felan diyor sandim birileri. ozellikle ab de cok denk geliyor. ya herifler pvp icin gelmemis, sadece chat de ukala ukala konusmaya giriyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...