SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Evet arkadaşlar çok yeni boş ve güzel bir server o kadar güzel ki daha lv 60 kimse yok... AH bomboş falan... Eğlenceli yani Benim karakterin ismi Shadowbeard (Dwarf / Warrior) daha lv 16 ve haftada en fazla 3-4 saat oynuyorum ama online yakalarsanız muhabbet edebiliriz..[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 server nasıl millet ciddi rp yapıo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Neden her rp serverı topiğinde bu soruyu bıkmadan usamadan soruyorsunuz? Yapanıda var yapmayanıda.[signature][hline]Herkes neden mutlu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 yapmayan adamın ne işi olurki rp serverında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Chinese gold farmer yada rpnin açılımını roxor play0rz sanan tipler oluyor.[signature][hline]Herkes neden mutlu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 abi burda pynayan var mı şu anda başka....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 20 oldum hala oynuyorum ama bıtkınlık verdi tek başına olmak[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Millet rp yapmaya zorlanmaya başlandı yani adam gibi rp yapanlar çok, dahası hala çok adam yok tavsiye ederim yani düşük lv lar için ins. adam aramak yok bide bol bol priest var (züper) ben oynamayı bıraktım (kutuyu himurakenshine devrettim törenle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 lvl 66 druidim, ilk göz ağrım Mariiv bu serverda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 ya bisiy diyecem ama alinmayin arkadaslar. executus da oldugum icin bol bol ortak bg de bulunuyoruz su serverdan. ben daha once hayatimda bu kadar ukala ve gerzek insani daha once hic bir arada gormemistim. genelleme yapmaktan nefret ediyorum ama horde tarafi cidden gerzek. ilk basta lan herhalde bu server da oynayan horde arkadaslara "sizler pvp tanrilarisiniz. bg lara girince diger noob horde arkadaslarinizi yonetin, saga sola emir yagdirin. eblek bi sekilde cevaplar verin" felan diyor sandim birileri. ozellikle ab de cok denk geliyor. ya herifler pvp icin gelmemis, sadece chat de ukala ukala konusmaya giriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 valal ben alliancetanım, bilemem horde u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Burada Oynayan Başka Türkler varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar