Wispy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Robe of the Archmage i de yaptıktan sonra, tailoringle çok bir işim kalmadığını düşünmeye başladım. Guildde flarecore parçalarıyla belt of the archmage yapabilen var zaten. Bu durumda büyük ihtimalle guildin ihtiyacı doğrultusunda herbalism kasıcam. Yanlız merak ettiğim Robe of the Archmage gibi bop olan crafted ve sağlam tailoring item var mı? Eğer yoksa 300 tailoring sıfırlamama mantıklı olur mu ? 260 engineering var yoksa onu mu sıfırlamalıyım (O zaman 2-3 parça şeyi çöpe atmam gerekicek engineer gerektiğinden). Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Bu, şu, ve o var. Değmez bence tailoringi tutmaya da, senin bileceğin iş tabi.[signature][hline]G 3 N K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Ok çok teşekkürler arkadaşlar[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ben robe u yapıp bırakmıstım tailoringi. taloringin katkısı ancak monocloth olur ama onun da pek değeri kalmadı artık. ha tabi yeni patchle güzel tailoring patternleri getirirlerse bilemem :) benim tavsiyem bırakcaksan tailoringi bırakman ama, yeni pattern gelmezse pek işe yaramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Tailoring şimdi bırakılmaz. Yarın 1.9 geliyor ve onunla beraber Core Felcloth Bag (adı yanlış olabilir) gelicek. Tailorların yaptığı 28 slotluk Shard çantası. Çok iyi para getirir. Bir dene derim :)[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar