Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 http://www.blizzard.com/inblizz/fanart/ Çok güzel çalışmalar var ben hepsini çok sevdim :D O kadar çok çalışma gönderilmiş ki bu bölümü açmış Blizzard. Helal olsun yapanlara ne diyelim :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık
RazoRBlades Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 taaa Sc zamanına dayanır bu olayın geçmişi, hatta ve hatta diablo I'e kadar uzar gider.
numberten Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 güzel bi undead rogue resmi bulamadım assassini yaptım duvarkağıdı[signature][hline]Dunemaul Hammerheart Disappear 60 undead rogue Disaster 60 orc shaman
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bunları duzenli değiştiriyom wallpaper olarak surekli cok guzlller :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Lianna: Msnde gelecek seneye görüşürüz esprisini mi yaptılar? Alomatik: Blocklıcaksın 2-3 tanesini Taksim Meydanı'nda bak bir daha yapıyorlar mı? Lianna: LOL
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Fan art olmasada SamWise ın çizimleri muhteşem. Bir Lockwood kadar olmasada oldukça kaliteliler :) Fan artta bazen abuk resimler olailiryor ama olsun :)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hepsi degil ama cogu cok guzel[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Lockwood gibi çizim yapan çıkmaz daha süper ya[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık
Öne çıkan mesajlar