Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior sorunsalı ve warrior questi

shapshal

Öne çıkan mesajlar

bende yeni warrior açtım shamandan sora çok yavan bi karakter gibi geldi madem 40 tan sora anlicaz gücünü
bende noobish bi soru soriim high level instancelarda Protection ı mı açmak lazım boslarda falan?
bi soru daha protection stance le battle stance arasında geçiş yapmak için bi kısayol tuşu varmı?[signature][hline]Haydan gelen huya giderde, "hay" ne olaki?
Sosyal ağlarda paylaş

CTRL+f1-f2-f3..

Bir de dogru Buildde 45 oluyor o. Cunku Cruelty'den vazgecip de MS almak ne kadar dogru tartisilir level 40'ta.

Bunun disinda Warrior 40'dan itibaren 3'lu mob gruplarinin ortasina girip 1'ini oldurup sonra kacabilen tek Class[Paladin de yapiyordur belki.].[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, the Gnomest Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

said:
shapshal, 27 Temmuz 2005 12:46 tarihinde demiş ki:
o hep dediğiniz overpowerı train etmedim ben çok az damage bonus veriyo onun yerine heroic strike kullanırım daha iyi?

hamstringi de çok tavsiye ediyosunuz da o sadece adamı yavaşlatmıyo mu ne işe yaricak? ben bitek kaçarken kullanıyorum onu.

overpower öğren. talentini al. öldür.[signature][hline]Guardia
60 Night Elf Warrior

Shadow Moon
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Devilmanta, 03 Ocak 2006 13:40 tarihinde demiş ki:
bende yeni warrior açtım shamandan sora çok yavan bi karakter gibi geldi madem 40 tan sora anlicaz gücünü
bende noobish bi soru soriim high level instancelarda Protection ı mı açmak lazım boslarda falan?
bi soru daha protection stance le battle stance arasında geçiş yapmak için bi kısayol tuşu varmı?
benim battle stance Q da, pvp yapiyorsam berserki E ye, tanklik yapiyorsam da defansive i E ye koyuyorum baya rahat oluyor.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki:
Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok
Sosyal ağlarda paylaş

haumarush ta imba (omfgwtfbbq da deriz) bir TUF lu warrior um vardı 60 level , evet warrior gerçek gücünü 45 levelından sonra göstermeye başlıyor , mortal strike ve intercept aldıktan sonra çoğu classla kafa kafaya oluyoruz , ama tavsiyem size 40 dan önce pvpye hiç bulaşmayıp olabildiğince hızlı level kasmanızdır , bi yandanda itemlarınızı iyi toplayın yoksa ilerde green itemlarla 5 man dungeonlarda bile tanklık yapamazsınız , böylece iyi itemları da alamazsınız :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 27 Temmuz 2005 12:52 tarihinde demiş ki:
mesela paladine hamstring atıp uzaklaş , sonra izle böyle ağlaya ağlay gelmesini.

dilersen bandaj bas , istersen intercept ^^

blessing of freedom seal of command crit olu warrior[signature][hline]Lianna Human Paladin
Lianna: Msnde gelecek seneye görüşürüz esprisini mi yaptılar?
Alomatik: Blocklıcaksın 2-3 tanesini Taksim Meydanı'nda bak bir daha yapıyorlar mı?
Lianna: LOL
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SenariouS, 03 Ocak 2006 10:53 tarihinde demiş ki:
o değilde şu rethban questini anlamadım yav galiba berserk stance görevi ?

yav o değilde birisi bakar kim uplamış bu forumu niye uplamış :-p yardın eder değil mi..[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
That's what it means to be strong...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...