Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior sorunsalı ve warrior questi

shapshal

Öne çıkan mesajlar

selamlar
öncelikle questten başliym
27.levelı yarıladım warrior questi (fire hardened armor) yapmaya kasıyorum herşeyi aldım son dungeonda hep öldüm kaç level adamlarla girmeliyim ne yapmalıyım tavsiyeler nelerdir?

warrior sorunsalına gelince paladin rogue bilmemnenin yanında hiçbi özelliği olmayan ve iş yapamayan bi class gibi görünüyo ve beni çok üzerek düşündürüyo bazen pişmanlık duyuyorum. sizin yorumunuz?

son olarak bir de warriorda en çok kullandığınız stance ve özellikler neler ben hep heroic strike-rend yapıyorum genellikle battle stance'de duruyorum tavsiyelerinixze muhtacız
Sosyal ağlarda paylaş

bencede stance questleri haric warior quest i yapmana gerek yok sacma sapan itemlar veriyo quest ler git parana kıy ah dan guzel bisiler al kendine daha ii :) stance olarak solo yapıyosan battle la girecen charge+rend+hs.. sana onerim butun rage ini bi tanesi uzerinde harcama biriktir rage kalsın nası olsa warrior ust uste 2-3 mob kesecek guce sahip rage birikmesi ii olur cunku sadece health e baglı oldugun icin bi bandajlarsın kendini devam edersin..

ha bi de warrior u uber guclu pvp class i diye oynamayacaksın warrior zevk isi..warrior un gucu lvl 30 ken 40 ken belli olmaz 60 olursun 1-2 hafta da valor uydu vs siydi toplar gidersin AV WG e dalarsın charge MS WW ya da rogue u overpower ile 3-4 vurusta oldurursun ozaman anlarsın warrior un gucunu..

[Bu mesaj Way tarafından 23 Temmuz 2005 21:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

warriordan zevk almaya 40+ sonra başlamıştım ben zaten ondan önce oynadığın pek warriora benzemior.plate giyemiyyorsun,mortalstrike yok,intercept 38'de gelio.

kısacası sıkacaksın dişini L40'a kadar bekliceksin sonra warrior bişiye benziyor.şuan kullanacağın özellikler pek çeşitli değil.Ama kırktan sonra genelde yapacaklarını yazayım;

-charge,harmstring(rogue ise rend)
-eğer savaş uzun sürecekse demoralize shout ve battle shout.
işi kolaylaştırmak için def. stance geçip, disarm ardından berzerker stance geçip mortal strike sonra tekrar battle stance dönüp(bu arada bi kere dodge ediyor genelde insanlar)overpower falan diye gidiyor.

ama mortalstrike geldikten sonra heroic strike'ı hiç kullanmana gerek kalmıyor.daha doğrusu ona harcıyacak rage'in olmuyor.ben train bile ettirmedim heroicstrikeları.
Sosyal ağlarda paylaş

o hep dediğiniz overpowerı train etmedim ben çok az damage bonus veriyo onun yerine heroic strike kullanırım daha iyi?

hamstringi de çok tavsiye ediyosunuz da o sadece adamı yavaşlatmıyo mu ne işe yaricak? ben bitek kaçarken kullanıyorum onu.[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Penthesilea'lar banlanmasın!
Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class)
Sosyal ağlarda paylaş

ya hepsi değil , brutal armor , hauberk , başarılı bir item aslında.

use: increases your rage by 30 yani , en kilit zamanlarda çok işe yaradı
ama 60 min cooldown eheh.[signature][hline]valandil ownz j0o!
bana da kalp verin lan
WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Aman diyorum.. Overpower warrior için çok çok önemlidir. Overpower'ı talent ile besleyip %50 crit şanslı hale getirmek mübahtır. Ayrıca şunu insanlar atlıyor dikkatini çekerim: Overpower instant. Yani Heroic gibi next attack değil. Dodge yaptıktan sonra overpower'ı vurup, yine normal sırasında heroic atabilirsin. Ayrıca talent'ı aldıktan sonra overpower kimle kapışırsan kapış 500~ dmg ile (%50 ihtimalle) savaşın kaderini değiştirir. Hele hele karşında rogue varsa..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
shapshal, 27 Temmuz 2005 12:46 tarihinde demiş ki:
hamstringi de çok tavsiye ediyosunuz da o sadece adamı yavaşlatmıyo mu ne işe yaricak? ben bitek kaçarken kullanıyorum onu.

Sen kaçarken kullanabilirsin, karşındaki kaçarken yakalayabilirsin. Yada çevrende dönüp duran bir rogue yerine karşında adam gibi dagger sallayan bir rogue daha iyidir :) Ayrıca hamstring olmadan mount üzerindekileri mümkün değil alamazsın.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher]
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
o değilde şu rethban questini anlamadım yav galiba berserk stance görevi ?[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
That's what it means to be strong...
Sosyal ağlarda paylaş

Level 60 da talentların bu seklide olabilir...

Arms Talents - 31 points
Deflection
rank 5/5

Improved Rend
rank 3/3

Improved Charge
rank 2/2

Tactical Mastery
rank 5/5

Improved Overpower
rank 2/2

Deep Wounds
rank 3/3

Impale
rank 2/2

Axe Specialization (Kullandıgın silah turune gore deiştirebilirsin)
rank 5/5

Sweeping Strikes
rank 1/1

Improved Hamstring
rank 2/3

Mortal Strike
rank 1/1

Fury Talents - 20 points
Cruelty
rank 5/5

Unbridled Wrath
rank 5/5

Piercing Howl
rank 1/1

Improved Battle Shout
rank 4/5

Enrage
rank 5/5

Protection Talents - 0 points
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz konu dışı olacak ama benim de bir sorum olacak. Enrage i 5/5 yerine 5/3 yapıp, Imp Battle Shoutu 5, ve Imp. Hamstring 3 yapmak daha iyi değilmidir? Yediği nerfle %25 e düştü diye biliyorum birde Battle Shout ve Hams gibi sürekli kullandığımız bir şey değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslına bakarsan enrage baya sık kullandığın bişey çünkü her combatta birisi critler, ister 40% ister 25% her ikisinde de göz görülürür bir damage farkı var. Ben bshouta 1 vermiştim tier atlamak için çünkü şahsen çok kullanmıyorum gerçi şu sıralar av ile uğraşıorum orda hiç gerekli olmuyorda, ab veya wsg de benim gibi unutkan birisi değilsen ve kullanıyorsan verilebilir ama enrage şart benim düşüncelerime göre.[signature][hline]Dust to dust...Amen.

Maxarathiel-60 UD Rogue/Kor'gall
Weejas-60 NE Priest/Ragnaros
Maxarathiel-60 NE Hunter/Laughing Skull
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 27 Temmuz 2005 12:52 tarihinde demiş ki:
mesela paladine hamstring atıp uzaklaş , sonra izle böyle ağlaya ağlay gelmesini.

dilersen bandaj bas , istersen intercept ^^

O oyle olmuyor ya. Kaldiriyor Paladin o etkiyi uzerinden. Ama manasini bitiriyorsun oyle. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, the Gnomest Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

%40 DMG gercekten cok guzeldi. BG Bufflariyla ve druid+paladin buffiydi derken 2600+ Critlere kosturuyordu. %25 de azimsanacak bir miktar degil. Es gecilmemeli bence.
Bir de PvP icin eger takimin falan varsa, yani random degilsen Imp Hamstring alma. Hatta Anger Managementi de gec. %4 Two handed dmg al. O da hic fena degil. 100 dmg falan farkediyor vurus basina ama SS WW insanlari icin oldukca guzel. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada spam gibi oldu ama,

O Fire Hardened arkadasi almayi vaktiyle ben de cok istemistim ama o kadar alakasiz yerlerden seyler istiyor ki ugrasmaya deger mi bilemedim [Ozellikle Alliance icin.]. 30 Rage gercekten `imba` ama 60 min cd bitiriyor. Gerci warriorda her sey abarti cdlere sahip.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...