Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

account count!


rudyray

Öne çıkan mesajlar

said:
rudyray, 01 Aralık 2005 14:44 tarihinde demiş ki:
said:
trunbrelenor, 01 Aralık 2005 13:31 tarihinde demiş ki:
emre doru demis 5 kisi donduk bakinioz simdilik gareth e baktik dun keske bakmasaydik :/


neyini beğenmediniz gartehtin?


biz garethi bıraktımızda irs miz 2 - 3 k nın altına inmezdi, sağalm bi takım olmuştuk, dün bi oynıyalım dedik 1 saatte 200 irs le çıktık, milletin ranki yükselmiş bizde 5 6 kaldık
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şu yeni patch gelsin dönerim büyük ihtimalle eld de bi tek maddeningin scrolları eksik bi de cloudsongun hiç bişiyi yok dierleri artiler tamam yeni patchle kolaylaştırcaklarmış[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım..

Murk, 13 Ekim 2005 16:21 tarihinde demiş ki:
Heh CPU için davlumbaz yapmış adam
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

10 milyon bayılıp para al uğraşma cs ile :)[signature][hline]retard1: pwned originated with quake
retard2:no it started with warcraft
nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'.
otherguy:you faggots just got pwned!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yeni gelecek sistemle artifact için sadece credit ve scrolları yeterli olacak yani encounterı yapcaksın scrolları kascaksın sora gitçen sagelere scrolları vercen ona creditin varsa artifacti vercek sana süper olcak yani[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım..

Murk, 13 Ekim 2005 16:21 tarihinde demiş ki:
Heh CPU için davlumbaz yapmış adam
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BG ML bi kenara overcap sacmalığı olmadığı için öle 700-800 critic siz dmg ler hayal oldu.. ben gareth de oynadığım zamanda 6L5 Bainshee (kıyas aşısından serverda NO8 bainshee NO1) idim... ve ole 700 gibi dmg vurduğumu hatırlamam casterlara bile 550 gibi dmg leri geçemiyordum bu çok iyi dmg bile denebilir... tanklar sa bikaç stat kaybının dışında meleee ye son derece guç kaybeden caster lara vs karşı hala çok iyi dmg verebiliyorlar... classic serverlarda mid tank grupları own... 2 healer 2 shaman skald 3 tank (+skaldın da tank olması ayrı bi üstünluk veriyo bu setub a) shamanların insta ae dissease inden sozetmeme bile gerek yok tanktan nasıl kaçacan kaçanı nasıl kovalıcan?[signature][hline]Stjoseph RR10L5 (Paladin/DAoC)
The Monk Eye (Monk/GW)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...