rudyray Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 kimler kaldı yaw...kaç kişinin acc si active hala devam ediyo nerelerdesiniz yauvvvv[signature][hline]Rest_İn_Peace_Rudy_Ray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Excaliburda mutluyuz, geçinip gidiyoruz..[signature][hline]orchimaru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Merlin midgard , geri donduk 5 kisi simdilik devam ediyoruz.[signature][hline]Kulağı kıvrık köpek biti gibi huysuzlandın ? Kekiği bol buldundamı yıprandın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 kay albion guinevere mid merlin mid (azcık)[signature][hline]Stjoseph RR10L4 (Paladin/DAoC) The Monk Eye (Monk/GW) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polywog Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Excaliburda midgard LvL 50 Healer Legendary Spellcrafter[signature][hline]Pollywog Turk [Bu mesaj polywog tarafından 30 Kasım 2005 04:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ben dönmeye düşünüyorum bu aralar ama bilmiom şu dr yüzünden karar veremiom[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım.. Murk, 13 Ekim 2005 16:21 tarihinde demiş ki: Heh CPU için davlumbaz yapmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 emir kesin dön sabahları paladinimle sana sopa çekerim akşamları vamp la girerim duo yaparız :D[signature][hline]Stjoseph RR10L4 (Paladin/DAoC) The Monk Eye (Monk/GW) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trunbrelenor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 emre doru demis 5 kisi donduk bakinioz simdilik gareth e baktik dun keske bakmasaydik :/[signature][hline]Bafbof - Buffer Shammy - Merlin Mid Ece - PvE Whore Sexiest Norse - Merlin Mid Svigt - Zephyri 15dk. yapan zihniyet beni Perfecter yapti - Merlin Mid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: trunbrelenor, 01 Aralık 2005 13:31 tarihinde demiş ki: emre doru demis 5 kisi donduk bakinioz simdilik gareth e baktik dun keske bakmasaydik :/ neyini beğenmediniz gartehtin?[signature][hline]Rest_İn_Peace_Rudy_Ray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 serdarda doru demiş döndük 5 kişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: rudyray, 01 Aralık 2005 14:44 tarihinde demiş ki: said: trunbrelenor, 01 Aralık 2005 13:31 tarihinde demiş ki: emre doru demis 5 kisi donduk bakinioz simdilik gareth e baktik dun keske bakmasaydik :/ neyini beğenmediniz gartehtin? biz garethi bıraktımızda irs miz 2 - 3 k nın altına inmezdi, sağalm bi takım olmuştuk, dün bi oynıyalım dedik 1 saatte 200 irs le çıktık, milletin ranki yükselmiş bizde 5 6 kaldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 şu yeni patch gelsin dönerim büyük ihtimalle eld de bi tek maddeningin scrolları eksik bi de cloudsongun hiç bişiyi yok dierleri artiler tamam yeni patchle kolaylaştırcaklarmış[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım.. Murk, 13 Ekim 2005 16:21 tarihinde demiş ki: Heh CPU için davlumbaz yapmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 10 milyon bayılıp para al uğraşma cs ile :)[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bu kadar kolay para kazanilabilen bi oyunda para satin almak niyeki :p[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letscry Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bende oynuyom:) lan gurkan hava yapma lgm spellcrafterım die:P[signature][hline]Kerem zerker rr5l5 excal/mid Elturco warlock rr6l1 excal/mid Arikan hero rr3 pryd/hib Kokokoko rr3 friar/camlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 yeni gelecek sistemle artifact için sadece credit ve scrolları yeterli olacak yani encounterı yapcaksın scrolları kascaksın sora gitçen sagelere scrolları vercen ona creditin varsa artifacti vercek sana süper olcak yani[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım.. Murk, 13 Ekim 2005 16:21 tarihinde demiş ki: Heh CPU için davlumbaz yapmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 . [Bu mesaj Sethlor tarafından 02 Aralık 2005 15:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: letscry, 02 Aralık 2005 09:03 tarihinde demiş ki: bende oynuyom:) lan gurkan hava yapma lgm spellcrafterım die:P Lam kerem sen clasik servera gelicen mi ?[signature][hline]orchimaru [Bu mesaj Satoshie tarafından 02 Aralık 2005 19:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 excaliburda baya bi aktifim[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Excalde pasifim eahaheaha[signature][hline]Tjorn..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letscry Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 gelecem orti classic e,ben clasic adamım olm bensiz clasic servermı olur :P bard mı oynasam caster mı karar veremedim:P[signature][hline]Kerem zerker rr5l5 excal/mid Elturco warlock rr6l1 excal/mid Arikan hero rr3 pryd/hib Kokokoko rr3 friar/camlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: letscry, 06 Aralık 2005 19:09 tarihinde demiş ki: gelecem orti classic e,ben clasic adamım olm bensiz clasic servermı olur :P bard mı oynasam caster mı karar veremedim:P Bard lazım Bard:)[signature][hline]Rest_İn_Peace_Rudy_Ray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Duyduğuma göre clasic serverlarda tank grupları iş yapıyomuş genelde casterlar tırtmış biraz bg ml falan olmadığı için sizin görüşleriniz nedir acaba bu konu hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 BG ML bi kenara overcap sacmalığı olmadığı için öle 700-800 critic siz dmg ler hayal oldu.. ben gareth de oynadığım zamanda 6L5 Bainshee (kıyas aşısından serverda NO8 bainshee NO1) idim... ve ole 700 gibi dmg vurduğumu hatırlamam casterlara bile 550 gibi dmg leri geçemiyordum bu çok iyi dmg bile denebilir... tanklar sa bikaç stat kaybının dışında meleee ye son derece guç kaybeden caster lara vs karşı hala çok iyi dmg verebiliyorlar... classic serverlarda mid tank grupları own... 2 healer 2 shaman skald 3 tank (+skaldın da tank olması ayrı bi üstünluk veriyo bu setub a) shamanların insta ae dissease inden sozetmeme bile gerek yok tanktan nasıl kaçacan kaçanı nasıl kovalıcan?[signature][hline]Stjoseph RR10L5 (Paladin/DAoC) The Monk Eye (Monk/GW) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 sizin için hibe geçicekler diyolar doruumu?[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar