Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Glavie Sorusu?


ferfere

Öne çıkan mesajlar

Glaive için Sadece STR+Fire veriyorum.. Fire yanında ikinci skill grubu hangisi olabilir. Force olabilir mi?

bu soruyu daha önce sormuştunuz sanırım. force>force skilleri weapon/mastery classlarını direkt etkileyen skiller değil. daha çok oyun içinde oyuncularla olan iletişimle ilgili.

skiller genel olarak sadece kendini, kendini ve diğerlerini iyileştirme, spelle karşı iyileştirme, ölüleri kaldırma, camp çemberi oluşturma, düşmanın dodge rate'ini düşürme, +102mp passive gibi şeylerle ilgili. yani keyfinize ve skill point zenginliğinize kalmış birşey. direk olarak damajınızı etkileyen skiller değil.

mesela şöyle düşünebilirsiniz. arkadaşınızla birlite trade yapacaksınız, kervan kaldırıyorsunuz. partisiniz. dağ başına geldiniz, arkınız öldü. kim kaldıracak? party mate olarak tabii ki siz. vs..vs..[signature][hline]Guild : MiddleEast
Class : 21lvl Ice-Archer
( the post-modern SP farmer.. lvl gap-9! : )
Server : Aege
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mesela heal-medical hand skili seçtiğiniz oyuncuyu 74 mana karşlığında 369 heal iyileştiriyor. ben genelde bu skili kendim için kullanıyorum. eğer el alışkanlığı da kazanır, yaratıklardan sonra pot içmek yerine heal basarsanız her hareketinizde yaklaşık 150 gold kar etmiş olursunuz.

mesela bu aralar 9lvl gap ile çaki kesiyorum. her 2çakide bir heal basarsam heal pot içmeme gerek kalmıyor. gün içinde yüzlerce mob kestiğinizi düşünürseniz, (hele benim bir lvl için 5bin kadar kesmem gerekiyor : ) ... düz hesap yaparsak ortaya 200bin-300bin altın gibi bir meblağ çıkıyor :)[signature][hline]Guild : MiddleEast
Class : 21lvl Ice-Archer
( the post-modern SP farmer.. lvl gap-9! : )
Server : Aege
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...