Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 ya bende yugo deilde sırbistan-karadağ lafını duyunca garip oluyom ne bilim ezik bi takım adı gibi geliyo yugo de bi heybeti var :) avrupa ve dünya şamp sırb-kara.. töbe töbe YUGO hüleyn YUGO[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 maçı kaçrdıım için kendimi kınıyorum ayrıca JU-GOS-LAV-YA diemedm :p neyse yarn maşa gidiorm 43094309 kez gördm peja yı göriim gene kanka nber iimsn :p[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 :( pff yazlıkta insanın pek haberi olmuyorki kaçırdık..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Kerem'e bu akşamki oyunu için teşekkür ediyorum...Adeta takımı sırtladı[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 said: orc_lord, 24 August 2003 02:51 tarihinde demiş ki: :( pff yazlıkta insanın pek haberi olmuyorki kaçırdık..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p gazete diye bişe var :))[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 sabo cum gazeteyi hergün alınmıyorki yani kalabalık olmadıgımızda almıyoruz gerek bile görmüyoruz..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 said: Kenderleme, 23 August 2003 22:25 tarihinde demiş ki: holey beah! 90-88![hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" süper süper maçın sadece bi kısmını izleyebildim, iyi oynuyorduk ama stojakovic ard arda 3 3lük soktu çıldırdım off süper ehe[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Dreaming of Zion awake Sleeping awake Dreaming of Zion awake Can't stop sleeping awake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 dsds yazlıkta gaztede de okunmuo pek :)[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 günün programı: birazdan (17.00): Letonya - Yeni Zelanda (5.lik maçı) 19.00: Rusya - Yugoslavya (öeh yugoslavya işte be o kadar!) ve final! 21.00: Türkiye - İtalya dünkü gibi oynarsak niye yenmeyelim ki?[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 ve finaal.. mehmet sakat oynamayacak. ibrahim iyileşti ama o oynayacak. mehmet'in sakatlığı da çok ciddi değilmiş yugoslagvyadaki hazırlık maçlarına ve isveçe yetişecekmiş.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 ilk devre 35-35 kaya çok iyi oynuyo 16 sayısı var yannış hatırlamadıysam. mehmeti aratmadı. kerem gönlümün pek bi etkisini göremedim yannız. son periyodun sonları gibi devam edersek almamız biraz zor ama.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 İbo bugün gününde. O yeter de artar. Bir de Kaya var şahane oynuyor. Bu maçı almamız lazım ya.[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 maç nerde ya ntvde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 hmm yarı mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 ntvde. devre arası şu an. üçlüklerde dünkü kadar atamıyoruz bugün. ibo daha çok şut şansı bulursa dağıtacaz inşallah ortamları[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 55-45 3. ceyrek bitti yeniliyoruz , su finallerde hep boyleyiz cok isabetsiz sut atiyoruz zaten deli savunma yapiyorlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 eerm.. biz dağıldık hafiften.. 55-45 bitti 3. period şu uzunlarına bi çare bulmak lazım[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 hadi ya 7 fark var son iki dakika .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 kaybettik , 76-64. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Ya ömrüm boyunca bir şampiyonluk göremeyeceğim milli takımdan herhalde. Hayatımda bir GS'nin UEFA'sını gördüm o kadar zaten. Daha ilerde de göreceğimi zannetmiyorum. :([hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 bu italyanlar her sporda feci savunma yapıyolar be. bi de nedir bunlardan çektiğimiz 67den beri yenemiyoruz ne özel ne resmi maçlarda[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 iki tane sirp madalyaya bakti turk bayragi oldugunu gorunce tersini cevirdi uyuz oldum nolur duz dursa illa birsey yapacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 dün maçtaydm ve arkadaşa bak nası ezcekler dedm harbi öle oldu yani basile marconato ve galanda warken o takm zor yenilr... bide adını unuttm 12 numaraları adam depardan stopjmshootı nası koyuyo öle anlamıorm ya bu arada günün en zewkli maçı rusya-jugoslavya idi cdden kaliteli maçtı hele yeni zelanda - litvanya maçndan sonra[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar