Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 ya bende yugo deilde sırbistan-karadağ lafını duyunca garip oluyom ne bilim ezik bi takım adı gibi geliyo yugo de bi heybeti var :) avrupa ve dünya şamp sırb-kara.. töbe töbe YUGO hüleyn YUGO[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 maçı kaçrdıım için kendimi kınıyorum ayrıca JU-GOS-LAV-YA diemedm :p neyse yarn maşa gidiorm 43094309 kez gördm peja yı göriim gene kanka nber iimsn :p[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 :( pff yazlıkta insanın pek haberi olmuyorki kaçırdık..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Kerem'e bu akşamki oyunu için teşekkür ediyorum...Adeta takımı sırtladı[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied.
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 said: orc_lord, 24 August 2003 02:51 tarihinde demiş ki: :( pff yazlıkta insanın pek haberi olmuyorki kaçırdık..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p gazete diye bişe var :))[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 sabo cum gazeteyi hergün alınmıyorki yani kalabalık olmadıgımızda almıyoruz gerek bile görmüyoruz..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 said: Kenderleme, 23 August 2003 22:25 tarihinde demiş ki: holey beah! 90-88![hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" süper süper maçın sadece bi kısmını izleyebildim, iyi oynuyorduk ama stojakovic ard arda 3 3lük soktu çıldırdım off süper ehe[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Dreaming of Zion awake Sleeping awake Dreaming of Zion awake Can't stop sleeping awake
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 dsds yazlıkta gaztede de okunmuo pek :)[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b]
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 günün programı: birazdan (17.00): Letonya - Yeni Zelanda (5.lik maçı) 19.00: Rusya - Yugoslavya (öeh yugoslavya işte be o kadar!) ve final! 21.00: Türkiye - İtalya dünkü gibi oynarsak niye yenmeyelim ki?[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 ve finaal.. mehmet sakat oynamayacak. ibrahim iyileşti ama o oynayacak. mehmet'in sakatlığı da çok ciddi değilmiş yugoslagvyadaki hazırlık maçlarına ve isveçe yetişecekmiş.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 ilk devre 35-35 kaya çok iyi oynuyo 16 sayısı var yannış hatırlamadıysam. mehmeti aratmadı. kerem gönlümün pek bi etkisini göremedim yannız. son periyodun sonları gibi devam edersek almamız biraz zor ama.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"
can Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 İbo bugün gününde. O yeter de artar. Bir de Kaya var şahane oynuyor. Bu maçı almamız lazım ya.[hline]There's a heaven above you baby...
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 ntvde. devre arası şu an. üçlüklerde dünkü kadar atamıyoruz bugün. ibo daha çok şut şansı bulursa dağıtacaz inşallah ortamları[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 55-45 3. ceyrek bitti yeniliyoruz , su finallerde hep boyleyiz cok isabetsiz sut atiyoruz zaten deli savunma yapiyorlar .
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 eerm.. biz dağıldık hafiften.. 55-45 bitti 3. period şu uzunlarına bi çare bulmak lazım[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 hadi ya 7 fark var son iki dakika ..
can Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Ya ömrüm boyunca bir şampiyonluk göremeyeceğim milli takımdan herhalde. Hayatımda bir GS'nin UEFA'sını gördüm o kadar zaten. Daha ilerde de göreceğimi zannetmiyorum. :([hline]There's a heaven above you baby...
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 bu italyanlar her sporda feci savunma yapıyolar be. bi de nedir bunlardan çektiğimiz 67den beri yenemiyoruz ne özel ne resmi maçlarda[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 iki tane sirp madalyaya bakti turk bayragi oldugunu gorunce tersini cevirdi uyuz oldum nolur duz dursa illa birsey yapacaksin.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 dün maçtaydm ve arkadaşa bak nası ezcekler dedm harbi öle oldu yani basile marconato ve galanda warken o takm zor yenilr... bide adını unuttm 12 numaraları adam depardan stopjmshootı nası koyuyo öle anlamıorm ya bu arada günün en zewkli maçı rusya-jugoslavya idi cdden kaliteli maçtı hele yeni zelanda - litvanya maçndan sonra[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b]
Öne çıkan mesajlar