BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 aslnda sırf 7650 deil 7210 6610 hepsinde oynanıo :)) ükuş bakışı görünüşü öle çok takm yok ama isimler gerçek oyuncuların ztn oyun ea sportsun offical oyunu :)) Fifa 2003 mobile dio ztn aehds[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ferocious Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 bitch aşırtmasız olmaz fifa be bab ama pilleri deişiriz yine bi ara :rock:[hline]burn baby, burn! :rock: :hrr: :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 nası ya? napçaz oynamak için?[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ferocious Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 gprs ten ya da waptan yüklicen telefona bitch kaç kb o?[hline]burn baby, burn! :rock: :hrr: :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 unuttmda 98kb sanrm[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 hangı adresten ındırıyoruz?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thundercat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 ppff ilk okudugumda 7650 yilinda fifa 2003 oynamak sandim :)ne alaka bencede :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 said: Thundercat, 24 August 2003 17:52 tarihinde demiş ki: ppff ilk okudugumda 7650 yilinda fifa 2003 oynamak sandim :)ne alaka bencede :p valla bende :Pp[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SatanJager Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 ben de öyle sandım sonra BiTcH_oFBaT i görüh ha çektim telefonum var demek istemiş :P oyunu indirip bir koşu aentelere geldi hava falan attı ama o gün kalamışta iki telefon vardı müzik dinledik biraz clubber havası oldu ama .svd ( tfc clan) ler bitirdi işi dans falan ettiler iyiki karanlıktı kimsecikler görmedi ama ben üşenmedim aente'yi rezil edebilirim BiTcH_oFBaT dans etmeni ne yazıkki bizi o narin göbeğinden mahrum bıraktı ama bizi en koparan olay adam RATM-Wake Up'ı indirmiş melodi yapmış gittik koptuk lirik yok ama resmen cdden dinliyoruz oldum bir ara :P oh rezil ettim toplayın şimdi sıkıyosa hahaha[hline]SatanJager[RE] ICQ RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır ) Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür* aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir* aente : Etek nerde? Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır* aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 hemen yarin telefonu degiscem :) *fifa hastasidir*[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Hangi siteydi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 ya dün nete giremedm yazamadm ya 1-2 site warda bilmiorm öle arattm çıktı buldm filan[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar