nocom Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 kafayı yemek uzereyım cz de kestıgım humanlar ıcın ke denen oyun bana 5-30 arası np werıo ne hikmetse öldüğüm zamanda 80-130 arası goturuo. bu ne ya ? budnan 3-4 ay oncede olmustu we 5-6 gun buglı oynamıstım. bu konuda bılgısı olan war mı arkadaslar[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 54k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 allah allah ne biçim bugmus :D ölünce 80-130 git öldürünce 5-15 arası kazan du bakalım daha neler görcez:D[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 walla kafayı yemek uzereyım moralim bozuk zaten oglenden berıdır scroll arıodum tamamladım hemen bır heyecanla cz geçtim basıma gelenlere bak.[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 54k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 sağ tarafa bakma sen. sol tarafa her zaman 50 gelir yada gider. bu bug değil. uzun zamandır böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 yaw sorma 2 saattir kafayı yıyodum senden bı 5 dkk once caktım olayı. sağ taraf hıc artmadaı neredeyse 1 k anca aldm megerse sol taraf normalmiş xD pardon arkadaşlar[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 54k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RazoR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Altam öyle o 1 aydir.. Artislik yerine korkma /town yap.. :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 party desindir sen party de :D[signature][hline]Clan=mafya Nick=Fa1L3d lvl=5x Server=olympia job=mage ırk=insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Vallahi adamın kafalıgı hariç shell raptor +8 var dikkatli olmak lazım:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 asdasdsa way gorunuse bakma sen bak bu razorun kıyatfetlerını ben kedıme bıle gıydırmem ama catır catır kesıo mılletı xD[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 54k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcharaD Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 lol[signature][hline] Server : ARES Irk : El Morad JoB : Assasin Nick NAme : ::AcHaRaD:: LeVeL : 6x National Point : 9xk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indream Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 2 gün önce öğlen 2.000küsür/6.000küsür olan npslerin sağdakilerin sola aktarılmasını bekliyordum Nihayet akşam sağ taraftaki npslerim aktarılmıştı ama sola değil :) Foruma falan başlık açtım da pek umutlu değilim hem artık cz de keyif vermiyor Seviyorum k2 yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar