nocom Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 kafayı yemek uzereyım cz de kestıgım humanlar ıcın ke denen oyun bana 5-30 arası np werıo ne hikmetse öldüğüm zamanda 80-130 arası goturuo. bu ne ya ? budnan 3-4 ay oncede olmustu we 5-6 gun buglı oynamıstım. bu konuda bılgısı olan war mı arkadaslar[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 54k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank)
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 allah allah ne biçim bugmus :D ölünce 80-130 git öldürünce 5-15 arası kazan du bakalım daha neler görcez:D[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_
nocom Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 walla kafayı yemek uzereyım moralim bozuk zaten oglenden berıdır scroll arıodum tamamladım hemen bır heyecanla cz geçtim basıma gelenlere bak.[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 54k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank)
OffLine Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 sağ tarafa bakma sen. sol tarafa her zaman 50 gelir yada gider. bu bug değil. uzun zamandır böyle.
nocom Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 yaw sorma 2 saattir kafayı yıyodum senden bı 5 dkk once caktım olayı. sağ taraf hıc artmadaı neredeyse 1 k anca aldm megerse sol taraf normalmiş xD pardon arkadaşlar[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 54k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank)
RazoR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Altam öyle o 1 aydir.. Artislik yerine korkma /town yap.. :D:D
Cr0w292 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 party desindir sen party de :D[signature][hline]Clan=mafya Nick=Fa1L3d lvl=5x Server=olympia job=mage ırk=insan
ofs Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Vallahi adamın kafalıgı hariç shell raptor +8 var dikkatli olmak lazım:))
nocom Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 asdasdsa way gorunuse bakma sen bak bu razorun kıyatfetlerını ben kedıme bıle gıydırmem ama catır catır kesıo mılletı xD[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 54k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank)
AcharaD Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 lol[signature][hline] Server : ARES Irk : El Morad JoB : Assasin Nick NAme : ::AcHaRaD:: LeVeL : 6x National Point : 9xk
indream Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 2 gün önce öğlen 2.000küsür/6.000küsür olan npslerin sağdakilerin sola aktarılmasını bekliyordum Nihayet akşam sağ taraftaki npslerim aktarılmıştı ama sola değil :) Foruma falan başlık açtım da pek umutlu değilim hem artık cz de keyif vermiyor Seviyorum k2 yi.
Öne çıkan mesajlar