alexsandra Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 slm arkdaslar ben oyuna giremiyorum kullanıcı ismi ve sifremi yazıyorum sifre yanlıs dior bekledim sabah denedim belki serverda sorun vardır die ama yine ayni sifre yanlıs diyor sifre felanda degistirmedim ne oldu anlamıyorum vallahi siteyede giremedim acc name ve password yazıyorum ordada yanlıs diyor lütfen birisi bana yartdım etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 hacklendin ? =S[signature][hline]CamthalionTasardur § ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 hacklendin ayrietten git knight oynayan bütün yakın arkadaşlarını döv:) demekki birisi senin şifreyi deeiştirmiş şifreeni bilen biri warsa gir şüphelen ondan kötü kötü bak içinden söylen:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bencede hacklenmiş olabilirsin bunun baska bi sebebi olamaz:([signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 hacklanmışsın gecmiş olsun Ko camia sına[signature][hline]Ko Delete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alexsandra Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 arkdaslar kimse sifremi bilmiyor zaten evden oynuyom kimseyle tradedi yapmıyorumm bu isi anlamdım gittim eger bu konuda birsey bilen varsa yardımcı olursa cok sevinirim help plssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hacklenmemişndr inş. hacklendiysen geçmş olsun:([signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Geçmiş olsun... Hacklenmişsin... lol...[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Eger bilgilerini biliyorsan. Sunu dene derim. Sitede forget passwordu tikla .. o sayfayi doldur... Yok o da olmuyorsa forget passwordun altinda "here" yazan bir yer var onu tikla orayi bilgilerinle doldur. Kayitli mailini ver sifren mailine gelir. Umarim mail adresin hotmail/yahoo/gmail gibi bir maildir. [Bu mesaj JadeReal tarafından 03 Ocak 2006 14:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadsong Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Yalan olmu$un direk.[signature][hline]Dolls 62 lvl Rogue/Assasian Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar