Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Cafeye "deep freeze" programını kurdum, ancak bir sorunum var. Oyunları kaydettiğimiz zaman saveler de gidiyor... Bi aralar bi kaç yerden duymuştum, saveleri bi klasöre atıyormuşuz ve o klasöre deep freeze programı hiç dokunmuyormuş. Böyle birşey mümkün mü ve mümkünse bunu nasıl yapabilirim? Yoksa her bilgisayar kapanmadan önce saveleri ana makinaya almam gerekicek. O da baya uğraştırıcı bir iş...[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostbr Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ağ bağlantısı yok mu , ana makinada paylaşılan bir dosya oluştur herkez oraya atsın , silinmesini istemedigi dosyayı. Silmeyide yasakla tamamdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Sorunum o değil, onu yapabilirim de çocuklar bu sefer boyna beni çağıracak. "Abi gel oyunun savesini al ana makinaya" diye... Büyüklerden yana birşeyim olmaz, onlar halleder ağdan herşeyi. Hani dedim eskiden öyle bi kaç yerden duyduğum için, böyle birşey mümkün mü? Bi klasör açıp deep freeze' nin ona hiç ellememesi?[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Herşeyi D'ye at orada silinmez. Onu DeepFreeze'den tanıtabilirsin.[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 AthleT'in dediği gibi yap ... Biraz daha açmak gerekirse .. Bilgisayarların iki patition ise eğer... .. Deep Freeze kurulum dosyanı Enterprise program içinde hazırlarken, disk sürücülerinin seçildiği bölümde sadece C: sürücüsü işaretli olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar