yumy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Bugun ares e gırdıımde char mın clanının disband edılmıs we baska clana sokulmus olduunu gordum ayrıca skill barda ki skillerde atılmıs.Ne bır ıtem ne de baska bısı eksık.Şifremı de sadece cok guvendıım bır ark m bılıo.Ona sordum o da yapmadıını soyledı.Yenı sokulduum clan lıderı de clana nasıl geldıımı bılmıor.Acıklayabılcek bırı warsa yazsın pls...[signature][hline]eXtaEgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bu tür birkaç başlık açılmıştı arama yap istersen [Bu mesaj -Cursed- tarafından 02 Ocak 2006 19:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muyat Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 fazla kafanı yorma kedidir kedi...hö nasıl olur?!!![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 cursed bulamadım bu konuyla ilgili pek bişi.Bilgin warsa bahseder misin ?[signature][hline]eXtaEgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qweasd Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 kedidir kedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Senin charın ismide yumy mi ?[signature][hline]Genuine/Ares Justify My Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yumurta_tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Peki.[signature][hline]Genuine/Ares Justify My Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDDaFaCCa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 POHAHAHAHA AHAHA HATTA UHAHAHAHAHAHA abi 50 yıl düşünsem böyle bi nick aklıma gelmez walla nerden buldun ya süperrrr :D yumurta_tr[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Server : Olimpia Clan : RememberMe Level : 57 Nps : 3*** Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 esti... :D (de sorun sımdı o deiL:))[signature][hline]eXtaEgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bug o[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 arkadaşımın clanınada ole oldu bir anda durduk yere 3-4 tane 60+ adam geldi clandada asist yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 = bug ok :D[signature][hline]eXtaEgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoCry_CZ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 aynen bızım ark da clan kurdu kımsei almıcam falan dıodu clanda 5 kısı war suan kendı kendıne nası gırmıslerse o da şaştı bug war herhalde[signature][hline]Server :Cypher Irk: Karus Nick : NoCry_CZ Level: 66 Clan : Işim olmaz ! Char satılıkdır /pm NoCry_CZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
normal_killer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: c00per, 03 Ocak 2006 11:33 tarihinde demiş ki: ... arkadaşlar bende pelerinliydim ama bi girdim ki pelerin yok clandan da disband edildim.Sonra bi daha girdim 60+ üstü clandayım.Bu nasıl oldu anlamadım.Şifremide benden başka kimse bilmiyo...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 lann yımırta.kanky ben dark(DaRkCr0w) nbr lo. göremiom ne zamandır seni.ezuq mage lvl kac oldun :D pm at bana[signature][hline]Clan=mafya Nick=Fa1L3d lvl=5x Server=olympia job=mage ırk=insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Cr0w292, 03 Ocak 2006 12:43 tarihinde demiş ki: lann yımırta.kanky ben dark(DaRkCr0w) nbr lo. göremiom ne zamandır seni.ezuq mage lvl kac oldun :D pm at bana Sen niye ona atmadin :) *!Ilginç*[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar