Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow 0, Warlock 2

Hergonan

Öne çıkan mesajlar

said:
Wendigo, 29 Aralık 2005 00:58 tarihinde demiş ki:
Lia FTW :)=

/bow :P
said:
Cuce, 29 Aralık 2005 01:07 tarihinde demiş ki:
oha muhteşem ben ordan gecmeye calıştım 10lerce kez beceremedim hiç... off oraya nasıl priest cıakrıcamki ben şimdi gelmez kimse

Burning Legion'da (horde / ally farketmez ally preferable) bi charın varsa, ya da yoksa bile bi dwarf aç, ben sana warlock fearı atıp seni ordan geçiririm :P Ya da en kötüsü senin serverinde bi gnome lollock açıp fear seviyesine getirtip elimden geldiğince yardım ederim.[signature][hline]Ufo!!11!1!1!!
Sosyal ağlarda paylaş

bu warlocklar varya oyunun en deli sınıfı ya :P biri etrafı gezer, biri hoggeri elwyyn forestdan undead citye çeker valla hepsi aynı ya horde ally farketmiyo :=) lia ftw tabii o ayrı...(bunlarla uğraşacağına rank kas biraz be plx zomg lol)[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle...

Talaras, Lvl 60 NE Druid of Eclipse-BL (En sonunda...)

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hergonan, 31 Aralık 2005 02:45 tarihinde demiş ki:
Olayı biraz fazla abarttım galiba :P
[spo1=Endofthaworld]

[/spo]

o_O YUH![signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şu ana kadar gittiğin yerleri çözemedim nasil gittiğini ( ilki hariç :) ) ama bu o kadar zor değil bence Azshara ya da spring winter ın kıyısından biraz ilerle zaten denizin ortasindan çıkmış dik çizgi şeklinde kara çıkıyor ordan ilerliyosun sağa dönüyorsun sora en aşalara geliyorsun :) ama o azshara yada spring winter in kıyısından gittiğin yerde fatigue den ölme şansın varmi bilmem olsa bile bence warlock'un yardimi ile gidersin :)[signature][hline]Vah Shir

[Bu mesaj James tarafından 31 Aralık 2005 18:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
darkleee, 31 Aralık 2005 18:32 tarihinde demiş ki:
[spo1=Eskilerden bir hatıra ][/spo]
İşte Wow Airport :D

[Bu mesaj darkleee tarafından 31 Aralık 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj darkleee tarafından 31 Aralık 2005 18:36 tarihinde değiştirilmiştir]
hehe gz, farmlands'a da in, orda bir tabela olacak :p[signature][hline]Ufo!!11!1!1!!
Sosyal ağlarda paylaş

aaa sw nin altınada girmeyi başardım :) ama malesef ölü idim tabi hp az olunca dayanamadi ^^ sonra şu magelerin portal dan geçip geldiği yerin kenarından boşluğa düştüm ölü olduğum ve levelim düşük olduğu için sildim chari :D

[spo1=Sw'Nin altı][/spo][signature][hline]Vah Shir

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...