Cuce Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 oha muhteşem ben ordan gecmeye calıştım 10lerce kez beceremedim hiç... off oraya nasıl priest cıakrıcamki ben şimdi gelmez kimse[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: Wendigo, 29 Aralık 2005 00:58 tarihinde demiş ki: Lia FTW :)= /bow :P said: Cuce, 29 Aralık 2005 01:07 tarihinde demiş ki: oha muhteşem ben ordan gecmeye calıştım 10lerce kez beceremedim hiç... off oraya nasıl priest cıakrıcamki ben şimdi gelmez kimse Burning Legion'da (horde / ally farketmez ally preferable) bi charın varsa, ya da yoksa bile bi dwarf aç, ben sana warlock fearı atıp seni ordan geçiririm :P Ya da en kötüsü senin serverinde bi gnome lollock açıp fear seviyesine getirtip elimden geldiğince yardım ederim.[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ya var blde charım aslında, ne zamanlar oyunda oluyo zaten biliyorum oraya cıkmayı vakit buldukca bg q bekledikce If nin tepesinde dolaşıyorum[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bu warlocklar varya oyunun en deli sınıfı ya :P biri etrafı gezer, biri hoggeri elwyyn forestdan undead citye çeker valla hepsi aynı ya horde ally farketmiyo :=) lia ftw tabii o ayrı...(bunlarla uğraşacağına rank kas biraz be plx zomg lol)[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle... Talaras, Lvl 60 NE Druid of Eclipse-BL (En sonunda...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Btw rank kassam şu an rank 10-11 falan olurdum :-P[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Olayı biraz fazla abarttım galiba :P [spo1=Endofthaworld][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ohannesburger diyebilirmiyim liacim ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Sure :-P[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ohannesburger[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Oha abi, söylenicek fazla söz yok. Çekirge falan kabul ediyor musun?[signature][hline]G 3 N K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Bu çarşamba wallwalk nerfi olacak galiba :P Bu hafta sonu da köyde olduğumdan pazartesi-salı akşamı arası çekirge alımı olabilir tabi ki :P[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ha iyi 40küsür bi karakterin duruyo olması lazım BL'de, akalım bi.[signature][hline]G 3 N K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ep'nin en kuzeybatısında bir yer bulmuştum ben de bikaç ay önce. stratholme'un anakapısının arkasına ve aşşasına gitmiştim. manzara süperdi, uzakta dumanlı dağlar filan =p[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Oraya kadar yürümek zor olmadımı ya :D O yürümeye başladığın yere winterspring in kıyısındanmı geldin yoksa Azshara nin kıyısındanmı ? şu an deneme şansım yok :D[signature][hline]Vah Shir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Hergonan, 31 Aralık 2005 02:45 tarihinde demiş ki: Olayı biraz fazla abarttım galiba :P [spo1=Endofthaworld][/spo] o_O YUH![signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 abi ayıptır ama :D maelstorma kadar yolun var masllah :D[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkleee Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 [spo1=Eskilerden bir hatıra ][/spo] İşte Wow Airport :D[Bu mesaj darkleee tarafından 31 Aralık 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj darkleee tarafından 31 Aralık 2005 18:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ya şu ana kadar gittiğin yerleri çözemedim nasil gittiğini ( ilki hariç :) ) ama bu o kadar zor değil bence Azshara ya da spring winter ın kıyısından biraz ilerle zaten denizin ortasindan çıkmış dik çizgi şeklinde kara çıkıyor ordan ilerliyosun sağa dönüyorsun sora en aşalara geliyorsun :) ama o azshara yada spring winter in kıyısından gittiğin yerde fatigue den ölme şansın varmi bilmem olsa bile bence warlock'un yardimi ile gidersin :)[signature][hline]Vah Shir [Bu mesaj James tarafından 31 Aralık 2005 18:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 3 ipucu: wisp form, echo isles, dogu.[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: darkleee, 31 Aralık 2005 18:32 tarihinde demiş ki: [spo1=Eskilerden bir hatıra ][/spo] İşte Wow Airport :D[Bu mesaj darkleee tarafından 31 Aralık 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj darkleee tarafından 31 Aralık 2005 18:36 tarihinde değiştirilmiştir] hehe gz, farmlands'a da in, orda bir tabela olacak :p[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 evet oda olur benim dediğim yer ayni ama tabi yerler değişik[signature][hline]Vah Shir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 arkadaşlar spolier nasil konulur bilmiyorum link verim direk. Oyunu bırakmıştım ama canım çekti guest passi kullandım. http://img414.imageshack.us/img414/363/wowscrnshot0101060135546yw.jpg[signature][hline]Vah Shir [Bu mesaj James tarafından 01 Ocak 2006 01:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 sabah biraz dolaşim dedim [spo1=Dun Morogh] Bu 2. ss deki yerin arka tarafi :) Bura çok tanıdık gelmiyormu :D (4. yada 5. sayfadan ^^) Ve Son ^^ [/spo][signature][hline]Vah Shir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 aaa sw nin altınada girmeyi başardım :) ama malesef ölü idim tabi hp az olunca dayanamadi ^^ sonra şu magelerin portal dan geçip geldiği yerin kenarından boşluğa düştüm ölü olduğum ve levelim düşük olduğu için sildim chari :D [spo1=Sw'Nin altı][/spo][signature][hline]Vah Shir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Ehe patiden nice explorerler çıkacak daha,hadi bakalım daha nereleri var Azeroth'un bilmediğimiz : )[signature][hline]Önce bi acıdı,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar