can Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Ya konu up'ladım, sordum ama kimse cevap vermedi. Yeni bir tane açayım da millet görsün dedim. Var mı 18 yaş? Blue Jean 18 yaş sınırı var demişmiş, ama daha önceki forumlarda yok denmişti. Olayı bilen aydınlatabilir mi?[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 bi arkım gidicek..bileti alırken sormus yok demisler..[hline]Love,sweet love,darlin'... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 18 Yaşından büyük adam zor gider oraya, yapamazlar öyle bir sınır :) Hem siz boşverin Rock N' Coke muş şuymuş buymuş gelin BARIŞAROCK etkinliğine katılın, çok daha güzel bir etkinlik. http://www.barisarock.com[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 il duyduumda kopmustum barısarockı ejohuıqwhe.. rock şişede durmaz sloganı da bomba :p[hline]aente is alone this way aente: Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist O kadar zalagim ki cıkıs yapmadan kalktim onlden allahtan Maxi farketmiş . Aptal maxi ben cıkıs yapmıorum o makineden zaten kafede bitek ben takılıom paticige ve o makineye ben oturuorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 ben gidebilirim barışarocka ama pentagram çıımu?[hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 barışarock'a gidecektim de kızlar gelince kıramadım gideyim rock'n suck'a. ne yapsaydım yani? sap sap barışarock a mı gitseydim?[hline]There's a heaven above you baby... [Bu mesaj -Melancholy- tarafından 25 August 2003 16:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Pentegram yok bu arada barışarock'ta.[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar