ExOdiA Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bu knight ı ne zaman bug sız oynicaz 1. KO daiz ve lagg fasla falan v.s bi cok sey 2. KE geldi ne oldu Skil Bug_ kosp _ dupe ve daha bi cok şey 3 ...... 4. yılbası ozel patch leri. Piyasa yonunden ii oldu fakat ardından yeni buglarıda getirdi ben ne kdr da bunları yazsam bunlar duzelmicek fakat bi konuya girem dedim Hatalı sizce kim GM? oyun oynayan vatandas_ ve baska kişiler her neyse ben artık oynamıyorum silkroad oynuorum :D ve mutluyum bug yok bişe yok ama serverlar paso dolu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 suçun GM ile ne alaksı var ki? GM sadece oyun içinde bi nevi polis gibi bişi.Dupe kosp gibi şeylerin suçu oyundan.Oyundaki açıklarda kaynaklanıor.[signature][hline] Oosjo satılıktır... gerekli bilgi için tık... unutulmadı...unutulmazda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExOdiA Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 :D:D ee ozmn nie hala duzelmio hiç bişe okdr şikayet var ben de binevi polis e şikayet ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 valla oyundan zevk almak istiyonsan town bascan oyunun zevkini alıyosun 5 k np kasarsın %2 gider benim gibi :D :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Ne zaman düzelcek? Paralı bir mmorpg ye başladığın zaman.[signature][hline]Bu arada açılmıştı bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExOdiA Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 :D ehehehe ben o işi cok yaptı ama bi turlu olmuyom :D ortadan geciom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 GM e şikayetle düzelmez patch le falan güzelir.Sanırım k2 oyunu editliyemior.Sadece KO yu yapan yer tarafından patch gelirse oluor.yani düzelmez[signature][hline] Oosjo satılıktır... gerekli bilgi için tık... unutulmadı...unutulmazda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bende ölmüyomda genelde adi presitler debuff atınca 700 vuran kule 1100 vuruyo normal olara yatıyom :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 silkroad o kadarda güzel değil.. mesela combo yok, hareket ederken vurma yok ve çok hantal.. bastığın skiller geç işliyo (lagdan olabilir) gerçi daha betaymış umarım ilerde düzelir... ko şimdilik çok daha iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Güzelleşen şeylerde var . Mesela light feet ile eskiden 2 dk da bir dc olurduk , hatta swift bile kullanmaya baslamisti assassinler. Bunun düzelmesi bizim acimizdan iyi oldu. Skill bug ve dupe sorunu da duzeldi diye biliyorum. Ben duymadim uzun zamandir skill bug ve dupe yapan. Kospda calismiyormus sanirim su anda. Diger geriye kalan sorunlar aslinda biraz da kullanici hatasindan kaynaklaniyor. Yada biraz da bizden kaynaklaniyor diyeyim. Mesela gizli sorusunu unutup sifre alamayanlar gibi. Burda ko yu savunmuyorum ama duzelen cok sey oldugunu da göruyorum.[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ber geçen gun yallişlikla dupp yaptıs arkadaşlar ama yanlışlıkla itim 30 dk sonra direk silindi yane dup yok çok guzel artık oyun yavaş yavaş raya oturuyo berce sis ne derseniz[signature][hline] In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Eclipse] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar