Joey Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ya bi kere olmuştu inanamadım ss alsamda bişi farketmicekti ama kesinlikle cz ye takılan kişilerede olmuştur. Karşıda bir adam görüyorum gidiyorum dalmaya başlıyorum damage yok ortada çocuk oturuyo kalkıo selam verio yok ben damage veremiyorum. ama çocuk 5li ok ları atıo ve damage görüyom tek bana olsa tamam dicem ama o çocuğa nerden baksan üç kişi daha dalıo ama kimsede kanını götüremedi.[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31 -Eeee bişey olmadı -Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,...
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 cz de bazı yasak bölgeler var attack yapamıyo ama sen attack yapıyosun lunar war da da var be ya öle[signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxx BeDaVa KoSp
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Aslinda oralar yasak bölgeler degil , harita dışı yerler. Bi mage onlari tp ediyor sanirim oraya , agaclarin üstüne ettikleri gibi bisey. Benimde basima geldi , hatta bowl'un karşısında ki dar yolun sağ tarafinda bir clan yigiliydi :) havada duruyordu hepsi. Kimse atak veremiyordu ama onlar vurabiliyorlardi.[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr.
Joey Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 benimkisi gayet açıklık bi yerdeydi hatta diğeri resmen çöldeydi human town un arkasında ne ağaç vardı ne bişi (inşallah yeni bi bug değildir :()[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31 -Eeee bişey olmadı -Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,...
Joey Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ve şunu belirtmek isterim ikiside archer. adamdan kaçamıosunda çatır çutur okluo arkadar.[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31 -Eeee bişey olmadı -Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,...
ZiFir Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 zaten ban sebebi o bölgeleri kullanmak[signature][hline]Nîn o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo n^n Bruinen dan in Ulaer! ****
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Öyle bişey başıma gelmedi ama bi kere görünmez bir assassin ile kapismistim , adama vuruyorum görünmezlik gitmiyordu , lupin bittigi anda göremiyordum , lupin acinca tekrar görebiliyordum falan filan ... oluyor böyle seyler.[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr.
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: c00per, 03 Ocak 2006 11:05 tarihinde demiş ki: ... Bu ne ? yorum yok mu demek ?[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr.
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: PiCaLLo_TR, 03 Ocak 2006 11:19 tarihinde demiş ki: said: c00per, 03 Ocak 2006 11:05 tarihinde demiş ki: ... Bu ne ? yorum yok mu demek ? ark güya post kasmak içn tüm topiclere aynı şeyi yazıo hakkettiği tekşey war [spo1=tık]BAN[/spo][signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human
Joey Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 neyse salla gitsin zaten cevabı aldım ben sayenizde allahtan bi programla her zaman yapılmıo buglı bölgeyi tutturana kadar 1 spike bi thurst tamamdır :D[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31 -Eeee bişey olmadı -Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,...
Öne çıkan mesajlar