Cure_Shot Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Baksanıza forumda sadece şikayet ve yardım isteme şeklinde konu baslıkları acılır oldu.. Oysaki en basta ne kadar da güzeldi level 30lar, görevler, ilk deru partileri, yatışlarımız.. Sonra 40 lar 50 ler 60 lar. Ama eskide kaldı bunlar yeniden de kasmak istemiyorum. Artık ben oyundan zevk almıyorum ve olabildiğince az oynuyorum. Size de tavsiye ederim hayat offline knight online dı ama artık empire geldi o da bitti :)[signature][hline]Nick: Cure_Shot Job: Paladin Level: 61 Clan: RetroSpect Np: 25k (Şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoCry_CZ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 aynen cok doru bnde oynamak ıstemıom artık eskısı gıbı mıllet can atıyo arkadaslar falan ama onlarda zamanla bıkar..[signature][hline]Server :Cypher Irk: Karus Nick : NoCry_CZ Level: 66 Clan : Işim olmaz ! Char satılıkdır /pm NoCry_CZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ewet yaaa forum bile şikayet kutusu oldu[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCPC Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Aynen öle oldu sogudum tümden ..Scrollar ne merchant oluo nede trade bu nedir ya ...[signature][hline] ::gel_pc_pc:: Ares Lvl 65 Elemental lord Clan GODz NP 315k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 len salla sen gel sıkıldıgın zaman town bombalarız bugun kuruttuk zaten karus townları :P[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 oyun gitgide batıo[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axy_seytan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 şahsen ben server değişştirmeyi düşünüorum ya malesia yada japko ( tabi japkoyu çözebilirsem ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiCRoBe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Offff ya eski knight nasıldı ama ne coskuyla oynuodum sımdı oyuna bı gırıp kavga kufur baska bısı yok oyuna gırmeye korkuyorum arkadaslar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 duygularıma ferman oluyosunuz teşekkür ederim beni siz var ettiniz :P:P:D:D:P:D[signature][hline]Nick: Cure_Shot Job: Paladin Level: 61 Nation: Human Clan: RetroSpect Np: 25k (Şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somber Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Cure_Shot, 02 Ocak 2006 21:38 tarihinde demiş ki: Baksanıza forumda sadece şikayet ve yardım isteme şeklinde konu baslıkları acılır oldu.. Oysaki en basta ne kadar da güzeldi level 30lar, görevler, ilk deru partileri, yatışlarımız.. Sonra 40 lar 50 ler 60 lar. Ama eskide kaldı bunlar yeniden de kasmak istemiyorum. Artık ben oyundan zevk almıyorum ve olabildiğince az oynuyorum. Size de tavsiye ederim hayat offline knight online dı ama artık empire geldi o da bitti :) +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Yanlış yere açılmış bu topic doğru yer burası olacaktı Aha burası![signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ben de sıkıldım artık. büyük ihtimalle üzerimdekileri vericem birilerine bırakıcam[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: bilinc, 02 Ocak 2006 22:08 tarihinde demiş ki: Yanlış yere açılmış bu topic doğru yer burası olacaktı Aha burası! biliiiiinc :D:D:D[signature][hline]Nick: Cure_Shot Job: Paladin Level: 61 Nation: Human Clan: RetroSpect Np: 25k (Şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar