devilkisses Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 hani şu 15 m exp veriyormuş ya oo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 61den sonra yap onu[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilkisses Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ne fark eder hem ben 55 im 61 olamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadsong Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Guardian of 7 keys görevi Belirli koordinatlarda çıkar anahtarcılar yerlerini ezbere bilmiyorum ama cevapları hala aklımda. 1-1-2-2-1-2-2 Bu görevi town'da Karuslar için söliyim Captain Fargo diye 1 eleman var ondan aliyorsun ve ba$liyorsun. 7 anahtarı topladığında yeniden geliyorsun Captain Fargo arkada$ımıza veriyorsun son anahtarı lvl 50 den 51 e atlarsın yada ilerki lvl içinde yaparsan 14.500k. exp alirsin. ben 62 oldum hala yapicam 2. anahtarcı piyasada yok bulamiyorum 1 türlü :D[signature][hline]Dolls 62 lvl Rogue/Archer Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 14 küsür m. exp werio ama 60 a kadar yapabilirsin zannedersemç ki arama yap bununla ilgili forumlar mevcuttu sanırsam. hem yerleri de yazıodu galiba..[signature][hline]Nick: Cure_Shot Job: Paladin Level: 61 Nation: Human Clan: RetroSpect Np: 25k (Şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilkisses Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bana areste human lar için bir ara gösterecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 61 olamam diyosun. niye oynuyosun o zaman. 61den sonra yap daha iyi. 61den sonra lvl kasmak zorlaşır. çünkü yarı xp alırsın yaratıktan. 61de aldığın 10 m xp 60ta aldığın 20 m xpye eşit değerde. o yüzden 61i bekle[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilkisses Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 baba ben o arama işini yapamıom ya bana biri yerlerini areste pm den anlatsın yarın veya diğer günler ben msn yi verem [b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axy_seytan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 valla 4 e kadar cıkardım 5. yi bilmiyorum 5. inin nerde olduğunu bilen varmı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilkisses Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ok 60 dan sı-onra yapam . henüz yapama dedim zaten 55 %50 yim 15 tatilin sonuna 57 olacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Action_Boy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 5.anahtar karuslarda linate de çıkıyor benden sölemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aziiizzz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 şu ünlü 6. key in yerini bilen varsa sölesin daha bilen görmedim ama neyse......(verilen koordinatlarda yok)[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:Lord Of War , Mission:provoke Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar