yqmai_yquai Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Arkadaşlar Ben 18'lik Archer'ı Bırakıp Glave Açtım..Sebebi ise Glave'ler benden daha iyi vuruyo aynı lvlda olmamıza rağmen. Benim Sorum Acaba Glave'de Str İnt Yapısı nasıl olucak..Skillerde Fire Yaptım Doğrumu..Sabit başlıkları okudum ama Cidden bi şey anlayamadım..Acaba Bi Yardım Edermisiniz? ve Korunma Amaçlı Armor mu Kullanmalıyım acaba? [Bu mesaj yqmai_yquai tarafından 03 Ocak 2006 00:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Masteis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Tabi kide glave iyi vuracak farkındaysan archerlar uzaktan uzaktan gömüyor. Ama şunu söyliyeyim bence sword yada blade ol. aşırı dengesiz bende o yüzden bıraktım. düzeltilmesi lazım
fereke Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bence silah seçimi oldukça adil mutlak eşitlik yok ama adil nedeni : bow uzaktan zarar vererek başlıyor blade/sword az ama hızlı zarar veriyor glaive/spear çok ama yavaş zarar veriyor benim 20 li levellarda her karakterim var bence seçim hakkı bırakılmış oyuncuya[signature][hline]ehven-i şer, şerdir.
Öne çıkan mesajlar