GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Valla dayanamadım topic açtım. Harika bir şarkı insanın milliyetçi duygularını uyandırıyor çok duygulanıyorum dinlerken mutlaka indirin bu parçayı. Ee Cem Karaca farkı :) Ülkem Benim, garip hüzünler içinde öylece mahsun.. Ülkem benim, boynunu asla bükme. Bükme sakın o marur boynunu Ülkem benim! Sana nasıl aşığım ben! Seviyorum seni hiçbirşeyi sevmediğim gibi! Ülkem... Memleketim.. Üzme asla cananı Hangi geceyi gördün ki güneşi doğmamış? Elbet hak dönelir,dönerde gelir bulur herşey yerli yerini. Memleketim! Memleketlim! Memleketim benim,memleketlim! Olduğundan daha güzel veremezsem seni çoluk çocuğuma,lanet olsun bana. Hele okudukça istiklal harbini... İnan bana! Ülkem benim! Memleketim benim! Canım cananım! Yegane sevdiğim! Hiçbirşey uğruna vazgeçemediğim.. Hiçbirşey uğruna! Hiçbirşey uğruna! Hiçbirşey uğruna! Memleketim... Memleketlim.. Memleketim Benim memleketlim... Memleketim...[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Tut biraz: www.geocities.com/hebelegebele/tutbiraz.waw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar