Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Skill point nasıl ve neye verilmeli ?


seskes

Öne çıkan mesajlar

ewet arkadaşlar ben lvl 16 tıyım ve bütün skill pointlerimi bitheon ve cold a verdim.Bitceonda 4 tane skilim açık yukardan aşağı ilk sıradaki 4 skilim en üstteki striken smash lvl 5 de altındaki lvl 4 de castle sheld ve soul cat lvl 1 de.Cold ta ise yukardan aşağı ilk 3 tanesi açık ice river lvl 5 de weakguard lvl 3 de cold wave 1 de.Simdi arkadaşlar forumlara biraz baktım ama acemi olduğum için pek bişi anlayamadım bu yaptıklarım doğrumudur.Yanlışlık varmı skilleri vermemde.Yardımları bekliyorum tskler.Ve bide level up çıkıyor büyülerde bide genel olarak sol üst köşede lvl up çıkıyor.(skill ekranında)ne yapmam lazım büyülerimi lvl up yapayım yoksa genel olarak mı lvl up yapayım.Yanlışlarım varsa düzeltme şansım varmı..TSKLER
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bikeon mastery hakkında bir fikrim yok yalnız pointleri yanlış skille verdiğinizi düşünüyorsanız veya gereğinden fazla up yaptıysanız herbalist yangyun'dan (bitkici de denilebilir :) sildirebilirsiniz. ve fakat bunun için önce 20lvl olmanız gerekir.

uzmanlaşınca yeni bir görev açılır. isteğe bağlı yapılır. (withdraw skill). cursed heart denilen moblardan random olarak düşen görev itemi ile skill sildirme şurubu yapabilirsiniz. ki baya pahalıya mal olur. yanlış hatırlamıyorsam +9 skill başına 246k gibi bir fiyat idi.

ama beleşe konmak yok. char classınıza göre (öyle sanıyorum bu forumda da var) skill guideını bulup incelemeli, charınızı ona göre yönlendirmelisiniz. tabi kendi skill ağacınızı da yapmakta serbestsiniz.

iyi oyunlar..[signature][hline]Guild : MiddleEast
Class : 21lvl Ice-Archer
( idle sp 4k+ , lvl gap-9! :)
Server : Aege
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tsk ederım arkadasım.ya mesele ben su an lvl 16 yım bıceon ve colt sectım bıceon lvl 16 da fakat cold 14 de cold u da 16 ya cıkarmammı gerekıyor.yanı hem skıllerı cold yada bıceonu lvl olarak uplarken aradada normal guclerıdemi uplıycaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

normalden ne kastettiğinizi anlamadım ama..
evet hem master lvli hemde force lvli güncel tutmak gerekiyor. aksi durumda lvlinizin altında damaj yapmış olursunuz.

lvl rush yapan arkadaşların skill pointlerini daha ekonomik harcaması gerekiyor.[signature][hline]Guild : MiddleEast
Class : 21lvl Ice-Archer
( idle sp 4k+ , lvl gap-9! :)
Server : Aege
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu skill stat mantığını pek anlamadım ama bütün skill pointlerimi bicheon ve cold a verdim bu 2 si benim lvl imle aynı lvl de devam ediyor kalan pointlerimide bu 2 skilldeki büyülere veriyorum inş doğrudur lvl 19 oldum bu arada.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...