tikkycemal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Eurosportta futbol bölümünde youlaanın gana milli takımı kadrosundan çıkarıldığını yazmışlar ama Beşiktaş değil bekistas yazmışlar muhahahahahaha http://www.eurosport.com/home/pages/v4/l0/s22/e11509/sport_lng0_spo22_evt11509_sto808370.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Muhahah çok güldüm, nerden bulun bunu, ilahi... vs vs[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum. "Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 vay be[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Hey tiki ne zeki şeysin sen öyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 yalnış bişiy yaptıysam özür dilerim ben pek futbol izlemem sadece baskete arada takılırız efesin avrupa maçlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 link i içeren bir mail atin siteye duzeltsinler. hem nekadar ilgililer ögrenmis olursunuz ve bir ise yarar yaptiginiz fena mi. muhaha diye gulecek bisi degil ki zaten. olur böyle hatalar..[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ben onlara şimdi gününü gösteririm ingilizcede hata ne demek[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: 2pacAmaruShakur, 02 Ocak 2006 02:02 tarihinde demiş ki: ben onlara şimdi gününü gösteririm ingilizcede hata ne demek mistake error ama sen mistake'i kullan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ben çizerek anlattım derdimi inşallah anlarlar eşek değildirler o kadar :Pp[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 onun yerine Dear Webmaster Unforunately there 's a mistake in your one of articles. If i remember correctly it is about Youla ( who is put out of his n national soccer team) 's team's name. You wrote Bekitas in stead of Besiktas... Please correct your mistake soon[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 +1[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 appiah'ın schalkeye attıgı golünüde uefa CL nin en güzel golü seçmiş =P http://www.uefa.com/competitions/UCL/news/Kind=1/newsId=369192.html topicle ne alakaysa artık =P[signature][hline]when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bu sene çok fazla "güzel gol" olmamış demek ki :D[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 İlla satascaniz ha :D:D[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Tabi Ronaldinho'nun Chelsea'ye attığı golden daha güzel seçilmesi apayrı bir güzellik. UEFENERASYON şike şaibe...[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ahahhah haal gülüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Güzel goldü de Ronaldinho'nun golünden nası daha güzel olabilir anlayabilmiş değilim?[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Harbi mi ya ? Vayy bea! Demek bekiştaş yazmışlar. E Fenerbahçe yazarken ne yazacaklar Fenerx6-2,3-2, n! ( n faktoriyel ) Töbe![signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 tikkycemal Şimdi kesin fenerlisindir de sen ..[signature][hline]Yok artık AliSami !![b] [b]Msn İçin : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 :D[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 "sarbi" kadar olmasada buda iyi =)[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Revenge, 02 Ocak 2006 12:31 tarihinde demiş ki: Güzel goldü de Ronaldinho'nun golünden nası daha güzel olabilir anlayabilmiş değilim? Hani farkli sezonlardaydi desek ? biri 2004-2005 biri 2005-2006 anlarmisin o zaman?[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 fenerbahçeyide yannış yazmışlardı ama tam hatırlayamadım fenercahbe flndı galiba dimi ?[signature][hline]BAĞDAT CADDESİ,BAĞDAT CADDELİLERİNDİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 benim kuzen küçükken beşiktaş'lıydı. bşiktaş diyemeyip bekiştaş diyodu onu hatırladım şimdi :) sonra zorlanmasın diye gs yi ögrettim ona simdi cimbomlu hehe[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yahu bi düşünün adam akıllı ne alakası var da topic açılmış şimdi.adını hiç yanlış yazmadınmı sen :P[signature][hline]önce halk,sonra taht... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar