Draven Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 En son verilen proje, en sevdigimiz kitabi alip kitabin en cok begendigimiz sayfasiyla ilgili birsey cizmemiz. Bende the Call of Cthulhu'ya direk atliyip kitapdaki cthulhunun tarifinin oldugu sayfaya odaklandim. Fikir olarak pek birsey yok ortada, sadece Cthulhu'nun kafamda canlandirdigim sekli. Daha once yuzlerce kez cizilmis bir varlik oldugu icin orijinal birseyler cikarmak istedim. Neyse buyurunuz. Her turlu yorum/elestri serbest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ilginç & hoş olmus[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 çok güzel olmuş beendim..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Bu resimi Ultimacılar Client resimi olarak kullanabilirler haberin olsun :D Bu arada güzel yapmışsın ellerine sağlık.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 kanatlı bir illithide benzemiş, güzel olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Hakikaten de kanatlı bir mind flayer gibi görünüyo :) Ha güzel olmamış mı? Olmuş.[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 güzel olmus.ama beni rahatsiz eden öndeki bulanik buzlar.Orda deep of fileld vermeye calismissin ama cizim veya illusrate resimlerde pek gitmiyor.göz resmi,tamamen görmek ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 renkler, özellikle gökyüzününki çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solarid Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 gerçekten mind flayer benzemiz ama renklendirme we çizim çok güsel eline sağlık wallha:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ben kafayı sauron a benzettim :p draven yaşıyor musun sen ya ?[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Direk Cthulhu'yu çizmişsin baya iyi olmuş. Bir tane daha göz yerleştirip falan daha korkunç bir görünüm sağlayabilirmişsin. Biraz da karanlık olmalı diyorum; korkunun simgesi dediğinde azcık giz olmalı...[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -AbLa- [Bu mesaj Divertissement tarafından 03 Ocak 2006 00:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Hmm evet illilithe benzemiş ama çizim falan hoş :)[signature][hline]Ardeth saat 5.30'a kadar çalıştıktan sonra mutfağa gidip taze ekmek bulamayınca şu cümleyi sarfetmiş: Çalışan ekmek yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar