rei Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ekran kartı markam nvidia gforce fx 5200 ve dediim gibi su yaratıklarından çok garip ve lag yapan deli ışıklar saçılıor bana ekran kartını update et die cvp yazanlar oldu ama eer ben bunu bilsem hiç bu başlığı atmazdım buraya dimi lütfen biri nasıl update edebilirim açıklasın bana saygılarımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 www.nvidia.com'a girip downloads a giriceksin, oradan driver cekiceksin. Ama o ekran kartindan cok büyük performans beklemeni de önermem acikcasi.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 rei bence ram yükselt. ekran ayarların da makul bi değerde olursa sorun olmaz. aslında ekran ayalarını, rami yükseltince, max. düzeye getirsen de sorun yaratmaz. ama tabi her lagın sebebi de ekran kartı felan deil, hatta ekran kartının lag üzerindeki etkisi az desem dövmez inşallah pati kardeşlerim beni. zira çoğu yani nerdeyse bütün lag sorunları ramdan oluo. (blizz'in kendinden duyduk :D) bi de zaten serverlarda genel lag var. öle işte. umarım yardımı olmuştur.[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild) 60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar