Aramis Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 paramecium said: Selam, Supercharger tarzı bir uygulama için kaputun yüksekliği konuşulsa tamam da, turbo bu :) Hava almak için panjurun veya tampondaki yarıklardan birinden emiş vermek kâfi. Cık...tatmin olmadı bu deli gönül : Flow nedir bu arada? İyice cahil cüheylaymışız modifiye konusunda :D Saygılar. debi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 de ust kapak ile flowun alakasini cozemedim pek. Turbodaki flowdan bahsetse tamam. fakat sıkıstırma oranlarinimi demek istedi tam olarak kavrayamadim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Selam, Esas, akışın emme ve egzoz monifoldunda önemli olduğunu sanıyordum. Sonuçta silindir kapağındaki monifold devamları ufak kısımlar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 hepsi onemlide. arkadasin ne demek istedigini anlayamadim ben halen. silindir kapagindaki flow ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 cektim resimleri ama bi ara eve ugramam lazım =) sevgilim bırakırsa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar