Aramis Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 paramecium said: Selam, Supercharger tarzı bir uygulama için kaputun yüksekliği konuşulsa tamam da, turbo bu :) Hava almak için panjurun veya tampondaki yarıklardan birinden emiş vermek kâfi. Cık...tatmin olmadı bu deli gönül : Flow nedir bu arada? İyice cahil cüheylaymışız modifiye konusunda :D Saygılar. debi
Aramis Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 de ust kapak ile flowun alakasini cozemedim pek. Turbodaki flowdan bahsetse tamam. fakat sıkıstırma oranlarinimi demek istedi tam olarak kavrayamadim...
paramecium Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Selam, Esas, akışın emme ve egzoz monifoldunda önemli olduğunu sanıyordum. Sonuçta silindir kapağındaki monifold devamları ufak kısımlar. Saygılar.
Aramis Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 hepsi onemlide. arkadasin ne demek istedigini anlayamadim ben halen. silindir kapagindaki flow ne?
Quibble Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 cektim resimleri ama bi ara eve ugramam lazım =) sevgilim bırakırsa tabi
Öne çıkan mesajlar