Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arabanızın resmi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar

Komple body kit i var o aracin ben sattiydim o ustundeki kaput karbon degil gerci digital baski her modifiye parcasınıda temin ederim ucuz uygun fiyata en kaliteli parcalari temin ederim

Saygilar[signature][hline]
Mesaj tarihi:
[signature][hline]Aşk dediğin Zavallı bir kapıyı duvara çarpıp çıkana kadarmış,Bana koymaz deyip sancımı Bir kilo rakıya gömsemde acımı,Asıl sancı uyandığımda bütün odaları boş görünce Koyarmış....
Mesaj tarihi:
[signature][hline]Aşk dediğin Zavallı bir kapıyı duvara çarpıp çıkana kadarmış,Bana koymaz deyip sancımı Bir kilo rakıya gömsemde acımı,Asıl sancı uyandığımda bütün odaları boş görünce Koyarmış....
Mesaj tarihi:
Pert olmuş bir Transporter var :D[signature][hline]Aşk dediğin Zavallı bir kapıyı duvara çarpıp çıkana kadarmış,Bana koymaz deyip sancımı Bir kilo rakıya gömsemde acımı,Asıl sancı uyandığımda bütün odaları boş görünce Koyarmış....
Mesaj tarihi:
DynamicK senin arabanında üstüne piliç kamyonu çıksaydı emin ol sende titrerdin :)[signature][hline]Aşk dediğin Zavallı bir kapıyı duvara çarpıp çıkana kadarmış,Bana koymaz deyip sancımı Bir kilo rakıya gömsemde acımı,Asıl sancı uyandığımda bütün odaları boş görünce Koyarmış....
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Vay be bi zamanlar arabam pırılmış.

Biz teknoloji yaptık site açtık fotoğraf koysun millet diye yok inatla ilkel ilkel forumda paylaşımda ısrar ediyosunuz cnm :p
  • Yeni Oluştur...