macroman Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 1. Irk sistemi yapıyorum playerlere orc bedeni verdim ama paperdoll açıldığında hiç birşey çıkmıyor. bedenini orc bedeni kullanırken paperdoolda human gump'u çıkmasını ve equip ettiği itemlerin görünmesini verdata patchlemeden sadece scriptle nasıl ayarlıyabilirim? 2. Belirli bir itemin veya bir npc'nin sadece belirli bir kişiye görünmesini nasıl sağlarım. Aos tarzı binek ölünce sadece sahibine ghost olarak gözükmesi resleyene kadar ghost olarak peşinde dolaşması gibi. 3. Resimlerini hazırladığım animasyon kümelerini nasıl *.dat uzantılı yapabilirim (michelangelo için) Gta' nın turrialinde animate adlı bir program kullandığı yazıyordu ama hiçbiyerde bulamadım. 4. Yeni gump image'ları ekledim ama bunların normal mevcut animasyonları kullanmasını nasıl sağlarım .mesela yeni bir deri set, ama normal deri setin animasyonunu kullanacak tabi bunu yaparken eski deri setin gumplarıda bozulmayacak. Yani demek istediğim eski deri set normal çalışacak yeni eklediğim gumplarla yeni bir item daha yapacağım ve eskisinin animasyonunu kullanacak (boşu boşuna bide ona animasyon çizmeyelim bilmem anlatabildim mi :) ) 5. Bu etheral bear patchi fln yaptım ama ayıya binince gumplarda şapkanın kenarında bişey çıkıyo tıklayınca etheral bear yazıyo yani equip edilmiş item gibi gözüküyo bunun orda gözükmesini nası engellerim?? 6. Bazı yaratıkların altına at, ostrad gibi binek verdim ama yaratık ölünce bineklerin isimleri "ship" oluyo nası engellerim? revizyon kullanıyorum, Basit bir iki örnek verseniz yada mantığını biraz anlatsanız yeterli ben scriptini yazarım, yarışmacı ve yardımcı arkadaşlara şimdiden teşekür ederim.[signature][hline]Osman kılıcımı aldı vermiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Runuo aç bence. Daha Kolay olur. :)[signature][hline]http://fantastic.phpbb3.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
macroman Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ohooo ona bide C# öğrences uzun iş :) ha bide yazmayı unutmuşum demin 7. Bi map'ın istediğimiz bi alanını alıp başka bi mapo.mul'a istediğimiz bi kısmına patch etmenin yolu var mı? Yani mesela felucia haritasındaki bi dungeon'u static'leiryle beraber ortadünya haritasında biyere nasıl patchliyebiliriz?[signature][hline]Osman kılıcımı aldı vermiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Yenilikler güzel şey ama sanırım daha yapan olmadı.[signature][hline]http://fantastic.phpbb3.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
macroman Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ne yani bu sıraladıklarımı yapmanın hiç mi yolu yok?[signature][hline]Osman kılıcımı aldı vermiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yapılabilir ama çok zaman ister.[signature][hline]http://fantastic.phpbb3.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ozellikle map editing ile ugrasacak vaktim olmadi simdiye kadar ugrasmak istedigim bir konu fakat bayagi zamana ihtiyac var.[signature][hline]su daglarda kar olsaydim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar