BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Yeni aldığım, bir aylık sayılır, elektro gitarımı satıyorum :P. Tertemiz bir alet hiç bir sorunu yok, ses kalitesi iyi, sapı incedir (ki bakanlar başlangıç için çok güzel bir alet olduğunu ve bir kaçıda corttan bile iyi olduğunu söylemişti :)), durumu temiz ama markası yok :P altona idi sanırım oradan kendi imalatları olan bir gitar işte ondan almıştım daha 1. el gibi ter temiz :P . Yanında anfiyle birlikte satıyorum. Ben çok memnunum yeni başlamıştım hiç bir sorunum yoktu ama geliştirdim kendimi :) Ya fender alıcam yada saksafon bu yüzden satmak istiyorum. Fiyat : 300 milyon istiyorum Gitar + anfi Anfi = Distörşınlı anfi, üstünde distörşın sesi var 10 watt hiç bir sorunu yok sesi güzel :P Gitarın önden görüntü : Karşıdan görüntü böle : Önden aletleri (alet o_O) : Arkadan Gitar : Arkadan Alet : Buda anfi : İlgilenenler buraya msj atsınlar lütfen :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Anfinin marka ne öyle ya?[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Daphon :P[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 up[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finch Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bu mu abi senin geliştirmiş halindeki enstürman dilini konuşman ?[signature][hline]awww stifler's moooom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 anfi bombaymış yalnız :D distörşınlıığ[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 evet bu :/ben kendi konuşma dilimi seviyorum nolcak şimdi ..[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 kimse güvenip almaz o yüzden dedim[signature][hline]awww stifler's moooom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bişi olmaz ben gitar çalma yeteneğimi geliştirdim müzik dilimi değil :) . Güvenen bilen biliyor zaten beni :P[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_Wan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hahaha süper yaw. Önden alet, arkadan alet, bu da amfi :D koptum bellow :)[signature][hline]There is no Emotion; There is peace There is no ignorance; There is knowledge There is no passion; There is serenity There is no death; There is the Force Obi-Wan "Ben" KENOBi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Rengi küselmish gitarin[signature][hline]Balroth-Katharsis The venture co Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 fiyatını 250 milyona düşürdüm.[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar