Caglar35 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 windowsdan babama da sonunda illallah geldi... bugün yarın notebook'una linux kurup ööretmeye başlicam. ubuntu yüklicem heralde ama bide sizlerin tavsiyesini aliim dedim... komut satırına hiç muhtac olmak istemiyor... şöle alışması kolay olacak, windowsumsu ama kaliteli bi distribution varmı?[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 selam, pardus]www.uludag.org.tr]pardus :) saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 windowsumsu dağıtıma linux mu diyonuz siz ? :p yapmayın yahu yaşlı falan demeyin siz güzel bi linux dağıtımı kurup onu öğretin adama : )[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 öldürür beni öğrenene kadar... bilgisayarcı deilki... kullandığı bi office bi web... pardus da olabilir...[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ubuntu iyidir. pardus çok yeni. olgun ve bol destekli linux kullanmak en iyisidir. ubuntuforums'dan falan acaip destek bulunduğu için, problemler, çözümler, ubuntu'nun herşeyi bilindiği için ubuntu daha iyi bence. sadece nası bi linux olduğu diil, arkasındaki bedava destek de önemli. ayrıca ubuntu'nun hardware tanıması falan da gayet başarılı. laptop'larda falan en az sorun çıkaran distrolardan biri ubuntu. [Bu mesaj mayfer tarafından 02 Ocak 2006 20:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar