Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bayiliyorum bu tur haberlere... Ne insanlar var be...

wizardofoz

Öne çıkan mesajlar

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/3727659.asp?m=1&gid=69

Kendimi gulmeden ali koyamiyorum, Mekke'nin fethini kutlayanlar da varmis demek...
:)[signature][hline]2 yillik Turkiye ozlemi...
ve en az bir bu kadar daha ulkesinden irak
zor bu hayat be...

NOT: Ha bu arada, siyasal olarak bakmayin olaya... Bosu bosuna sinirlenmeye degmez.. Sadece gulun gecin diye bu linki koydum...

[Bu mesaj wizardofoz tarafından 02 Ocak 2006 05:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

komik değil ki. çok garip bir durum.
kendilerini diğerlerinden soyutlamak isteyen bir kitle var.bu insanların bunu neden yaptığını anlamak gerek.

birileri bi sayı değişiminden eğlence çıkarmış, biz de sevmişiz ama bu bile kutuplaşmadan kutlanmıyor. aslında trajikomik denir herhal.

belki bu arkadaşlar şöyle bi 10-15 yıl daha devam ederlerse milleti bişilerden soğutmayı başarırlar. "bu ülkenin %99 si deist arkadaşım" lafını duyarız herhal ehu ilginç olur.[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Sosyal ağlarda paylaş

Rahan fazla ibine dibine inmeye gerek yok zaten haberde bu tur kutlamalarin nedeni ustu kapali olarak verilmis..
"...zaman zaman baş parmaklarını havaya kaldıranlar ’Mücahit Erbakan’ sloganları attı."

Ancak dedigim gibi sayasal bakmaya gerek yok gulelim gecelim...[signature][hline]2 yillik Turkiye ozlemi...
ve en az bir bu kadar daha ulkesinden irak
zor bu hayat be...
Sosyal ağlarda paylaş

izmite de kutlandı.. her yıul tüm duvarlara asıyorlar mekkenin fethi kutlama vs diye.. tmm o insanlara da saygı göstremek laızm ama hangilerine o var.. gerçekten dini bir olayı yılbaşı kutlamasından daha önde görüp bundan daha çok haz alan insanları ayırmak gerek bence... ama butür şeyleri siyasi ve maddi çıkar uğruna yapanlardan nefret diyorum... dini her halta alet ediyorlar.. rahmetli anneannem başörtüsü takardı... yaşlı başlı kadın.. adetten gelen birşey.. 15 yaşına gelince (bizimkiler kosovalı..) kosovada kızları başörtüsüne sokarlarmış, iseteynleri çok olurmuş... ama bu gün ünversteye baörtüsüyle girmye çalışana oha diyorum.. nerde bunun temizlii saflıı... bilmem kaç yüz önce kadının mal olduu, abazanın çok olduu, kadına tecavüz edilse laf sölenmedii bir zamand elbette kadın kapanır.. ama valla biz ünv. e gelen başı açık kızlara :D heeeeeeeeeeeeeööbeeee karıııııııııııııııı.. diye saldırmıoruz hatta bakmıoruz bile... ama 50.000 kişilik okulda başı kapalı 1 kıza heral herkes dönüp bi bakar...[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni..
Tasarım Sayfası
Sosyal ağlarda paylaş

"Anadolu Gençlik Dergisince (AGD) düzenlenen alternatif yılbaşı gecelerinde Mekkenin fethi kutlandı. "

AGD yetkilisi "Parti konseptimiz biraz tutucu müslümanlara yönelik olacak. Getirdiğimiz DJ çok ünlü bir arap şeyhinin oğlu. Alternatif gecemizde Mekke'nin fethini kutlamak için bekliyoruz.

[Bu mesaj elaidizm tarafından 02 Ocak 2006 10:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rahan, 02 Ocak 2006 05:51 tarihinde demiş ki:
birileri bi sayı değişiminden eğlence çıkarmış, biz de sevmişiz ama bu bile kutuplaşmadan kutlanmıyor. aslında trajikomik denir herhal.
sayı değişimi mi yoksa hz. isa'nın doğumu mu? zaten tartışmanın kaynağı da bu. "yılbaşı bizim kutlamamız değil, kendi dinimizin kutlamasını yapalım" diyor bu zat-ı muhteremler.[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız:
Sosyal ağlarda paylaş

Ah be, kacirdik.
Orayi topa tutcaktik iste, 2. Mahmud'un Yenicerileri patlatmasi misali.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki:
Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanların en tabi hakkı olan özgürlük ve bunun getirisi olarak'da istediklerini yapma hakları var ise ?

Neden bu tarz kutlamalar bazılarını rahatsız ediyor.
Bırakında isteyen istediği gibi kutlasın. Eğer butarz ayrımlar yaparsak asıl ozaman kutuplaşmayı ve soyutlmayı yapan biz oluruz.

Her insanın istediği gibi yaşama ve inanma hakkına sahip olduğunu ve bulunduğu toplumdaki diğer insanların AYRIM yapmaksızın saygı göstermesi gerektiğini düşünmekteyim.

Bunlar benim düşüncelerim.

[Bu mesaj Ragnar tarafından 02 Ocak 2006 11:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben artik insan haklarindan yararlanabilmek icin öncelikle insan olmak gerektigini düsünüyorum cünkü.
Bu adamlar kendi hallerinde sessiz sakin takilsalar, kim ne diyecek ki bunlara? Ama öyle birsey yapmiyorlar[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki:
Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında bu tarz şeyler sessizcede hallediler bilir. Ama bazıları bir şekilde bunu reklam malzemesi haline getirmek için birazda göz önünde bulundurmuşlar.

5000 kişi vardı diyor haberde acaba bu 5000 kişinin kaçtanesi hakkaten mekkenin kurtuluşu için orada idi.

Birileri böyle bir organizasyon düzenlemiş yine birileride haber yapmış.

Dikkattli bakıldığında amaçta araçta belli.

Ama böyle şeyleri olağan saymayıpda tepki göstererek birazda olayı reklam veya propoganda için kullananlara prim veriyoruz.

Benim anlatmaya çalıştığım ne şekilde olursa olsun birlik ve beraberlik içerisinde bir bütün halinde yaşamamız.

[Bu mesaj Ragnar tarafından 02 Ocak 2006 11:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 02 Ocak 2006 11:14 tarihinde demiş ki:
Ben artik insan haklarindan yararlanabilmek icin öncelikle insan olmak gerektigini düsünüyorum cünkü.
Bu adamlar kendi hallerinde sessiz sakin takilsalar, kim ne diyecek ki bunlara? Ama öyle birsey yapmiyorlar

son günlerde nedense her lafına katılıyorum :D +1[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ragnar, 02 Ocak 2006 11:35 tarihinde demiş ki:
bence bu topiğide okuyalım ve asıl kimin akla ve fikre ihtiyacı olduğunu saptayalım :) http://forum.paticik.com/view.php?id=168470

şimdi şöyle birşey var, zaten o olayları da yapan bunlar, aklı selim istanbullular mı yapıyor bu olayları ?
sabote etmek için yapıyorlar.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.
Sosyal ağlarda paylaş

bence çok paranoyak ve mantıksız bir düşünce.

Ben burda taraf tutmuyorum sadece bu tarz olaylar ile günden yapılması ve bu olaylara prim verilmesi karşıtıyım.

Sen eğer bu şekilde düşünüyorsan sende biraz prim veriyorsun.
Ve bu sayede Bazı kişiler amaçlarına ulaşıyorlar.

[Bu mesaj Ragnar tarafından 02 Ocak 2006 11:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

"Ya millet muslumanligini yasio, size ne ?" demicem cunku bu olay Mekke'nin fethini kutlicak kadar ileri gidemez.. cook ilginc bide yeni yila giriosun yane kurban bayrami vehayut baska bisi deil =))[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

* msn
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...