Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversiteden mail adresi almak !?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bildiğiniz gibi üniversitelerden mail adresi alabilmek gibi imkanlarımız var(-dır inşallah) Ben de Marmara Üniversitesin de okuyorum ve mail adresi almak istiyorum ;
Öncelikle posta.marmara.edu.tradresinde bir form buldum ve bu formda öğrenci ibaresi yer almakta.Yani benim de e-mail adresi alabilmem lazım.Fakat online başvuru yapmak gibi bir şans söz konusu olmadığından ordaki pdf formatındaki formu basıp sanırım öğrenci işlerine vermem gerekiyor.

Sorum şu; ben daha önce marmara üniversitesinin öğrencilerine e-mail adresi vermediğini duymuştum.Ama formda öğrenci ibaresi yer alıyor.Acaba bu form yardımıyla mail adresi alabilir miyim yoksa alamaz mıyım?
Mesaj tarihi:
Yok hacı Marmara'da öğrencilere mail.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Mesaj tarihi:
yalan diye biliyorum[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

• Yeni Oluştur...