deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Arkadaşlar bildiğiniz gibi üniversitelerden mail adresi alabilmek gibi imkanlarımız var(-dır inşallah) Ben de Marmara Üniversitesin de okuyorum ve mail adresi almak istiyorum ; Öncelikle posta.marmara.edu.tradresinde bir form buldum ve bu formda öğrenci ibaresi yer almakta.Yani benim de e-mail adresi alabilmem lazım.Fakat online başvuru yapmak gibi bir şans söz konusu olmadığından ordaki pdf formatındaki formu basıp sanırım öğrenci işlerine vermem gerekiyor. Sorum şu; ben daha önce marmara üniversitesinin öğrencilerine e-mail adresi vermediğini duymuştum.Ama formda öğrenci ibaresi yer alıyor.Acaba bu form yardımıyla mail adresi alabilir miyim yoksa alamaz mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Yok hacı Marmara'da öğrencilere mail.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Orda ki form yalan mı yani?[signature][hline]pff aklıma yazcak bişey gelmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yalan diye biliyorum[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar