Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aktif Kablo kral, k1ng vs. vs.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bu nedir ya
MODEM ONLİNE OLMUO nedir bu arkadaşlar varmıdır akla mantığa sığan bir tarafı?
dial-up la bağlandım en sonunda
helal olsun yani adamlara[hline]There's a heaven above you baby...
Mesaj tarihi:
lem gaplonuz var da online olmuyo
ANKARANIN ORTASINDA ÖYLE Bİ TEKNOLOJİ YOK :([hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir.
Recall06, 23 August 2003 07:07 tarihinde demiş ki:
infernal abi you rule abi senin üstüne kimse tanımam abi sana taparım abi zaten çok da sazanım abi mazur gör abi atladım direk abi küçük emrah tripleri abi
Mesaj tarihi:
yeni dünyaya hoşgeldiniz gibi nedir abi bu merhaba
sinirim bozuldu
zaten kaç gündür 1 kbyle indiriom şimdi bağlanmıo bile
bi de alırken "bağlantı kesikliğine son!!" diyorlardı
aslında bunu kameraya çekip, o yazıyla birlikte mahkemeye versen tazminat alırsın daa, kim kasar(bi de türkiye rules tabi o da var)[hline]There's a heaven above you baby...
Mesaj tarihi:
ayrıca bunun yeri donanım yazılım olucaktı sanırım[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir.
infernal abi you rule abi senin üstüne kimse tanımam abi sana taparım abi zaten çok da sazanım abi mazur gör abi atladım direk abi küçük emrah tripleri abi
Mesaj tarihi:
niye özür diliyosun ki :)[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir.
Mesaj tarihi:
chatlak tan alışkanlık olmuş :D
orda böle bi şey olunca direk uyarı alıyorsun da ondan :)[hline]There's a heaven above you baby...
Mesaj tarihi:
aktif kablo bendede oldu aradım kavga ettim geldiler yaptılar cillop gibi kablo ayarları bozuluyo yaw

onu ayarladılar[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına?
Mesaj tarihi:
yok, hala bağlanmıyor dial-up kasıyorum
açıp küfretmek de istemiyorum
benimkini düzelttiler diyen arkadaş özelime nasıl düzelttiklerini anlatan bir mesaj atarsa süper olur
ve senin sorunun aletin online olmaması mıydı?[hline]There's a heaven above you baby...
Mesaj tarihi:
Adam bu kadar kaçabilir ya...
Bu adama kesin başbakan olacak diyorlar. Olursa kaçarım Türkiye'den. Olamaz olmamalı ya.[hline]There's a heaven above you baby...
  • Yeni Oluştur...