can Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 ya bu nedir ya MODEM ONLİNE OLMUO nedir bu arkadaşlar varmıdır akla mantığa sığan bir tarafı? dial-up la bağlandım en sonunda helal olsun yani adamlara[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 merhaba.[hline]8-) Launvatar The Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC No matter what fancy words you use.. Or what titles.. Friendship.. Is The only truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 lem gaplonuz var da online olmuyo ANKARANIN ORTASINDA ÖYLE Bİ TEKNOLOJİ YOK :([hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir. Recall06, 23 August 2003 07:07 tarihinde demiş ki: infernal abi you rule abi senin üstüne kimse tanımam abi sana taparım abi zaten çok da sazanım abi mazur gör abi atladım direk abi küçük emrah tripleri abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 yeni dünyaya hoşgeldiniz gibi nedir abi bu merhaba sinirim bozuldu zaten kaç gündür 1 kbyle indiriom şimdi bağlanmıo bile bi de alırken "bağlantı kesikliğine son!!" diyorlardı aslında bunu kameraya çekip, o yazıyla birlikte mahkemeye versen tazminat alırsın daa, kim kasar(bi de türkiye rules tabi o da var)[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 nabiim ben çalışmayan teknolojiyi[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 ayrıca bunun yeri donanım yazılım olucaktı sanırım[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir. Recall06, 23 August 2003 07:07 tarihinde demiş ki: infernal abi you rule abi senin üstüne kimse tanımam abi sana taparım abi zaten çok da sazanım abi mazur gör abi atladım direk abi küçük emrah tripleri abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 taşısın biri o zaman bir hışımla açtım konuyu özür dilerim[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 niye özür diliyosun ki :)[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir. Recall06, 23 August 2003 07:07 tarihinde demiş ki: infernal abi you rule abi senin üstüne kimse tanımam abi sana taparım abi zaten çok da sazanım abi mazur gör abi atladım direk abi küçük emrah tripleri abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 chatlak tan alışkanlık olmuş :D orda böle bi şey olunca direk uyarı alıyorsun da ondan :)[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 aktif kablo bendede oldu aradım kavga ettim geldiler yaptılar cillop gibi kablo ayarları bozuluyo yaw onu ayarladılar[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Internet kesintisi tartisiliyor kablo modemden cok, hatta ben bu tip bir konu acilmis mi diye bakmak icin ilk olarak buraya girdim, yeri dogru yani.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Benden baska sorun hala devam eden var mi? 'Atakoyde sorun var duzelecek' diyecekler diye istemiyorum aramak, sorun bendeyse arayacagim anca.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 heh pek türkçe olmamış :) zor okudum valla bende bu aralar adsl dew sorun var cableye mi geçsem tekrar diye düşünüyodum baktım ki aktif kablo sorunlu hmms ne yapcam ya *!kafayı yer*[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 yok, hala bağlanmıyor dial-up kasıyorum açıp küfretmek de istemiyorum benimkini düzelttiler diyen arkadaş özelime nasıl düzelttiklerini anlatan bir mesaj atarsa süper olur ve senin sorunun aletin online olmaması mıydı?[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 melan günde 3 kere telefon aç başka bi çözüm yolu yok ara online olmuyor modemim ve ben burda sabit ücret ödüyorum nete baglanamamak için mi size ücret ödüyorum diye fırça at günde 3 posta yap 1-2 güne çözülür[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Aktif kablo 2 gündür cevap vermiyor. :D Adam kaçak iş yapmış gibi.[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 uzanın şirketi doğaldır :) maliye arıyo diye cıkmıyolardır telefona :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Adam bu kadar kaçabilir ya... Bu adama kesin başbakan olacak diyorlar. Olursa kaçarım Türkiye'den. Olamaz olmamalı ya.[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Hafta sonu için KESMİŞLER galiba. Düzeldi bugün.[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar