darkness87 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 eet sewgılı patı uyelerı yenı yıla nerde naSIL ve ne sekılde gırdınıs? benm gecırebılecım en kotu yenı yıl bu olsa gerek bınbır yalan dolanla evdekılerı ıkna ettım arkdasımla bı otelın barında olcaktık ama arkdasımın kusenı öldü. evde butun gece uzuntuden ıctık. ayrıca arkadsımın doum gunuydu ve en kotu hedıe bu olsa gerek.aılseının ve yakınlarının bası saolsun.....[signature][hline]hayallerimi nehirlere bıraktım çoktan denizlere karıştılar! yok olup gittiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 benimkide ilginc bir yilbasi idi.. neyse daha cok yilbasi gorces insallah.kotuleride olacaktir.[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bılıorm daha cok yılbası gorucezde bu coook kotu oldu osellıkle ark ıcın her yılbsaı ve doum gununde bu olayı hatırlıck[signature][hline]hayallerimi nehirlere bıraktım çoktan denizlere karıştılar! yok olup gittiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 acilardir bizi ayakta tutan =) ne yapmamizi saglayan.. alismali baska yolumu var ?[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 evdeydik yedik içtik s..t :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yok mu soyle ıcmekten kusan kendını daıtan bırılerı herkes okadar monoton mu gecırdı ya[signature][hline]hayallerimi nehirlere bıraktım çoktan denizlere karıştılar! yok olup gittiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 sabaha kadr dışardaydk arklarla içtik paso, güzel geçti bnm için..[signature][hline]Apeiron mmm_dobar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yurttaydık. içki içmeyi bilmeyen malları yurda taşıdım,hadi içiosun içmesini bileceksin. onu da bilmiosun,sarhoş sarhoş 60 kişilik koridora nie girersin be adam!tabi ki dalga geçilecek. adam dio ki bana"abi ben sarhoşum.. kaaabbbbbuull ediorum.(söleyemio burasını)ama size rahatsızlık verdim özür dilerim dio. e bende sorun değil lafı mı olur diorum,bir an önce gitsin başımdan die.adam hala özür dilio. sonra adamla alay edioruz zannetti ve çekti gitti. cins cins adam var yaw. ha öle girdim ben yılbaşına da. antepte yapacak pek bi şey bulamadık. bende akşam arkadaşla ravla oynayarak girdim yılbaşına. de 4 gün sonra istanbuldayım.acısı feci çıkacak:-)[signature][hline]kural 1 küfür etmek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 heryeri gezdim istanbulda herhalde en sonunda bıktık 5 kisi adeks e gittik gecenin 4unde 10 da ciktik adeks 2 ye gittik aksam 7 de evdeydim 8 de uyudum bugun 2 de kalktım o yes[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 caddede yürürken, 10dan geriye sayamadan yeni yıla girdik. cadı şapkası ve sihirli(ışıklı mışıkı) değneyimle insanlara mutluluk dağıttım:D bi elimizde şampanya vardı, şişeden diktik kafaya. sora...bi eve neşe götürmüşüz=P yani ziyarett.. çok güldüm, insanlar da bana güldü "nedense". gzldi yani, en kötü yanı gecenin bi vakti eski sevgilimle buluşucam die tutturmuş olmamdı, "nedense"..aslında kapanmış bi defter ve ölle büyük bi arzum da yoktu...:S işte içki, pek de ii bi şey diil. buluşmadım, brz kırgınlık oldu...onu kendime sakladım ya, o da beni:S...valla şuan utanıorz, hatta utancımızdan msn e bile girmiorz.....ölle kapandı gece..olaylı oldu bnm için. pazar günü sürekli midem bulandı...daha bu gün atlattım ama halla aklıma geldikçe bi fena oluorm.[signature][hline]la la la..lay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 tısss ssss darkness yılanmısınıss?!1[signature][hline]when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Finrod, 02 Ocak 2006 15:27 tarihinde demiş ki: evdeydik yedik içtik s..t :) :) aynen sefkilimle çok güseldiiiiiiiii[signature][hline]"la fée aimée" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ben istanbul sahilde Rakkas ta girdik herşey gayet güzeldi dönüşte taksiyle dönerken çevirme oldu =)[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 sız baya ust duzey takılmışsınız :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 @dark harbi baya kötü bi olay olmuşta o içme olayı ne iş abi biri öldü diye içenide ilkkez görüyorum hani yılbaşı içmek moda olmuşda e bu durumda da içmeseydiniz beah daha ii olurmuş sanki[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: PeriTh, 02 Ocak 2006 16:15 tarihinde demiş ki: said: Finrod, 02 Ocak 2006 15:27 tarihinde demiş ki: evdeydik yedik içtik s..t :) :) aynen sefkilimle çok güseldiiiiiiiii Biz sap takıldık maalesef :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 hatırlamak bile istemiyorum. hiç bu kadar içmedim.[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 valla yatagın icinde dream theater dinleyerek yeni bi yıla baslamak benim icin fena olmadı[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: darkness87, 02 Ocak 2006 15:25 tarihinde demiş ki: bılıorm daha cok yılbası gorucezde nerden biliosun ?[signature][hline]Fistan, 23 Aralık 2005 03:14 tarihinde demiş ki: mayhem.antalyaya falan uğrama ailecek dalarız sana yani çantaya. ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 cok rezıl gectı alkol durmuyor sısedekı gıbı[signature][hline]shinsetsu desu francesko.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bi evdeydim.aşk , entrika , ihtiras gırla gitti.bi de içki içtik.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar