Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yenı yılınıs nasıl gectı????

darkness87

Öne çıkan mesajlar

eet sewgılı patı uyelerı yenı yıla nerde naSIL ve ne sekılde gırdınıs?
benm gecırebılecım en kotu yenı yıl bu olsa gerek bınbır yalan dolanla evdekılerı ıkna ettım arkdasımla bı otelın barında olcaktık ama arkdasımın kusenı öldü. evde butun gece uzuntuden ıctık. ayrıca arkadsımın doum gunuydu ve en kotu hedıe bu olsa gerek.aılseının ve yakınlarının bası saolsun.....[signature][hline]hayallerimi nehirlere bıraktım çoktan denizlere karıştılar! yok olup gittiler...
Sosyal ağlarda paylaş

evdeydik yedik içtik s..t :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

yurttaydık.
içki içmeyi bilmeyen malları yurda taşıdım,hadi içiosun içmesini bileceksin.
onu da bilmiosun,sarhoş sarhoş 60 kişilik koridora nie girersin be adam!tabi ki dalga geçilecek.
adam dio ki bana"abi ben sarhoşum..
kaaabbbbbuull ediorum.(söleyemio burasını)ama size rahatsızlık verdim özür dilerim dio.
e bende sorun değil lafı mı olur diorum,bir an önce gitsin başımdan die.adam hala özür dilio.
sonra adamla alay edioruz zannetti ve çekti gitti.
cins cins adam var yaw.

ha öle girdim ben yılbaşına da.
antepte yapacak pek bi şey bulamadık.
bende akşam arkadaşla ravla oynayarak girdim yılbaşına.
de 4 gün sonra istanbuldayım.acısı feci çıkacak:-)[signature][hline]kural 1
küfür etmek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

caddede yürürken, 10dan geriye sayamadan yeni yıla girdik. cadı şapkası ve sihirli(ışıklı mışıkı) değneyimle insanlara mutluluk dağıttım:D bi elimizde şampanya vardı, şişeden diktik kafaya.
sora...bi eve neşe götürmüşüz=P yani ziyarett..
çok güldüm, insanlar da bana güldü "nedense". gzldi yani, en kötü yanı gecenin bi vakti eski sevgilimle buluşucam die tutturmuş olmamdı, "nedense"..aslında kapanmış bi defter ve ölle büyük bi arzum da yoktu...:S
işte içki, pek de ii bi şey diil. buluşmadım, brz kırgınlık oldu...onu kendime sakladım ya, o da beni:S...valla şuan utanıorz, hatta utancımızdan msn e bile girmiorz.....ölle kapandı gece..olaylı oldu bnm için. pazar günü sürekli midem bulandı...daha bu gün atlattım ama halla aklıma geldikçe bi fena oluorm.[signature][hline]la la la..lay
Sosyal ağlarda paylaş

sız baya ust duzey takılmışsınız :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

@dark harbi baya kötü bi olay olmuşta o içme olayı ne iş abi biri öldü diye içenide ilkkez görüyorum hani yılbaşı içmek moda olmuşda e bu durumda da içmeseydiniz beah daha ii olurmuş sanki[signature][hline]We all shine like stars
Then we fade away
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PeriTh, 02 Ocak 2006 16:15 tarihinde demiş ki:
said:
Finrod, 02 Ocak 2006 15:27 tarihinde demiş ki:
evdeydik yedik içtik s..t :)

:) aynen sefkilimle çok güseldiiiiiiiii

Biz sap takıldık maalesef :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
Onlar dediler:

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...