Brad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Millet ben aslında ole f1 takip etmem ama rastlarsam da izlerim...Gecen sene fln hep Schumi 1.oluyodu yaa bu sene nooldu adama hep 8.9.fln ...bilen var mı ya?ya da bunun bi nedeni var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 yok hep 8 9 faln deil adma 1. su an genel klasmanda bu yarış kötüydü ferrari için barri. de yarış dışı kaldı[hline]OSI Acc ı satıom..kelepir abi bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 hmmm..saol..ii ya severim schumi yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 spin attı ondan[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 fgüzeloldu yaa renk gelid :) yeni bir plotumuz daha oldu[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 said: BabacumMostors, 25 August 2003 04:10 tarihinde demiş ki: yeni bir plotumuz daha oldu[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own herif sahiplendi ya iyi mi :D[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar