TreMorS Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Oyunda bilginiz olsun artık veri tabanı kaynaklı tarama yapıyorlar ve kosp vb.hile programlarını bu yolla tespit ediyorlar aman ha kosp koxp veya skill bug kullanmayın ne olduğunu anlamaz ban yer ve burda annecim anneciiim diye sızlanırsınız ona göre!!!(agbim meksikada yaşıyor oradaki ispanyollardan alındı istihbarat)[signature][hline]şşşt yanlış olmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortalpk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 xDispanyol??this is usKO xD[signature][hline]_ReVenGe_ 85k+ elemental lord kurdum bu sefer xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ispanyollarin hic bi yetkisi yok ki bu oyunda ?[signature][hline]CamthalionTasardur § ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ama ispanyollar k2 için çalışıo olabilir abi zaten buraya takılanlar kullanmıyodur demi:D? dupe yi yaparım ama skill bug falan yoq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Bozmayın lem hemen,koskoca ispiyanyol olm onlar ehueheueheu şaka bi yana orda bu oyunu baya klas oynayanlardan öğrenmiş bizimkisi,olm herifler kol adminle chat yapıyolarmış sürekli..uğraşamamışlar kosp vb.ile sisteme yazılım atmışlar,hile programları kullanılınca otomatik algılayıp ban lıyomuş.bana söyleyenin yalancısıyım inanmayan kosp kursun denesin,işim olmaz.![signature][hline]şşşt yanlış olmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 abim grönland da yaşıyor, bu kış sert geçecekmiş , bilgi ondan alındı[signature][hline]Gloomy sunday, with shadows I spend it all My heart and I have decided to end it all Soon there'll be prayers and candles are lit, I know Let them not weep, let them know,that I'm glad to go.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 tmm sen bi sus post kasıyoz şurda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BuLLDozeR_ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Christoph_Vassel, 02 Ocak 2006 17:12 tarihinde demiş ki: abim grönland da yaşıyor, bu kış sert geçecekmiş , bilgi ondan alındı puahahahahah[signature][hline]Nick:_BuLLDozeR_ Lvl : 62 Nation:ORC Job:Berserker Hero Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ya bende kol admin le konusuodum da kol admin pek takmio bole seyleri kosp ilk ciktigi zmnlar solemistim arrow shower hack kullaniolar diye '' :@ '' trip i yapmisti msnden ismini filam verdim adamin hic bisi yapmadi 1 hafta sonra savasta yine arrow shower yedik. sorabilirsin ::Informer:: da benimle beraberdi yannis hatirlamiosam yapan W0W diye bi herifti.[signature][hline]CamthalionTasardur § ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Christoph_Vassel, 02 Ocak 2006 17:12 tarihinde demiş ki: abim grönland da yaşıyor, bu kış sert geçecekmiş , bilgi ondan alındı eziqsin ne diyim?sana agbimin türk istihbarat elemanı olduğunu 10 yılda 20 ülke gezdiğini söylesem vassel???agbine söyle sana buz göndersin:-P[signature][hline]şşşt yanlış olmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ufff k2 ye parayı wer istersen kosp yerine yeni hile yaz yetrki parasını öde sna lwl 80 editte yaparla 3000$ çığa senn içn yeni ırk bile açarlar :D[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 LOL..ben yeni ırk istiyom..ent ırkı olsun:-p[signature][hline]şşşt yanlış olmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: KILLMASTER, 02 Ocak 2006 17:10 tarihinde demiş ki: ama ispanyollar k2 için çalışıo olabilir abi zaten buraya takılanlar kullanmıyodur demi:D? dupe yi yaparım ama skill bug falan yoq lol dupe yaparım ama skill bug asla gerçekten çoq tatmin edici bi cwp :D Aglarmısın :( Gülermisin ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: TreMorS, 02 Ocak 2006 17:28 tarihinde demiş ki: LOL..ben yeni ırk istiyom..ent ırkı olsun:-p lütfen 5 bin $ ödeme yapınız ırk ınz en kısa sürede hazır olacaktır puhahaha :horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar