Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Kötü Yılbaşımız Böyle OLSUN !

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar en kötü yılbaşımız böyle olsun yine hep beraber bol geyik yaptık bu gece ama olsun en kötü günümüz böyle olsun hep güler yüzlü mutlu olalım sevinçli olalım üzmeyelim kendımısı :D hade herkeslere iyi geceler[signature][hline][b]HANİ MUTLULUKTU BU AŞKIN SONU,HANİ SEVECEKTİK BİR ÖMÜR BOYU,NASIL YAPTIN ZALİM SEN BANA BUNU
KADER DİYEMEZSİN SEN KENDİN ETTİN
Nickime Bugünde Dil Uzatanın Dilini Koparırım , El Uzatanın Ellerini Kırarım.
Sosyal ağlarda paylaş

o dedigin sayı * 2 tane bende topic war şu anda dört görüyorum herşeyi ama olsun yine de mutlu ol :)[signature][hline][b]HANİ MUTLULUKTU BU AŞKIN SONU,HANİ SEVECEKTİK BİR ÖMÜR BOYU,NASIL YAPTIN ZALİM SEN BANA BUNU
KADER DİYEMEZSİN SEN KENDİN ETTİN
Sosyal ağlarda paylaş

işallah[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

off yenı kalktım başım çatlıyo :P[signature][hline][b]HANİ MUTLULUKTU BU AŞKIN SONU,HANİ SEVECEKTİK BİR ÖMÜR BOYU,NASIL YAPTIN ZALİM SEN BANA BUNU?!!? KADER DİYEMEZSİN SEN KENDİN ETTİN!!..
Sosyal ağlarda paylaş

kahvaltı ediyim dedim annem boş rakı şişelerini atıyodu canım bır cektı bır cektı kahvaltı bile edemedım..

açım..[signature][hline][b]HANİ MUTLULUKTU BU AŞKIN SONU,HANİ SEVECEKTİK BİR ÖMÜR BOYU,NASIL YAPTIN ZALİM SEN BANA BUNU?!!? KADER DİYEMEZSİN SEN KENDİN ETTİN!!..
Sosyal ağlarda paylaş

midemdeki sorunlar nedeniyle 70 yaşındaki bir insanın gecirebiliecegi bir yılbaşı gecirsemde(alkolsüz,cipssiz ve evde:(() genede yeni yılın ilk günü gayet mutluydum pati sayesinde dün acaip geyik vardı ama=)[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...