dodswery Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 arkadaşlar sanırım çarım hecklendi şifremi girdigimde yanlış şifre dio ama şifre degiştirmede gerekli bilgileri ben bile unutmuştum bunu nasıl degişitiriyolar şimdi sabahtır ugraşıyorum geri değiştiremedim bi yardımcı olurmusunuz[signature][hline]nick:dodswery lvl:5x np:0:( server:beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 sen bile unuttuysan ne beklion hatirlatakmi sana deistiremessin tabikide[signature][hline]CamthalionTasardur § ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BuLLDozeR_ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 elimizden bişi gelmez kafanı duvarlara vur biras belki hatırlarsın :D:D[signature][hline]Nick:_BuLLDozeR_ Lvl : 62 Nation:ORC Job:Berserker Hero Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dodswery Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ya arkadaşlar geçen beramusun gm si godfreyle konuşmuştum hacklenmeden önce o hackli çarların tekrar kullanılabilecegini söylemişti ama daha fazla açıklama yapmadı ben onu soruyorum kullanılabilirmi hay a.q ne bu yaaa gitti çar az ugraşmadım :([signature][hline]nick:dodswery lvl:5x np:0:( server:beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 godfrey olimpianın gm i deilmi yaf? öle bi olay war ama sen deil gm kullanıyo undrstnd sen en iisi chr editlettir:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BuLLDozeR_ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 kaç iwi di bari :D[signature][hline]Nick:_BuLLDozeR_ Lvl : 62 Nation:ORC Job:Berserker Hero Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 geçmiş olsun bb de chara[signature][hline]Ko Delete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 su iç su unutma adettendir souk olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 50 lvlsa fazla almaya çalışma saten itemde kalmamıştır içinde o nedenden tekrar kasmanı öneririm.[signature][hline]Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. 0smanTheCooL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yaw sanki 50ye kasmak kolay allaalla kasamayanlar war:D madem okadarr deersiz bana wer bi 50 lik char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeMo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 MarlO_on2 katılıyorum yani sen bile unuttuysan biz nasıl hatırlatalım hacker bu işte alır sen en iyisi yeni account açmayabak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar