Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2006 da ne olmasını istersiniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Peki ilköğretime girerken nerdeki başarılarına bakıcaz????!?!!11[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki:
bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar
Mesaj tarihi:
(Sanırım sıradaki soruyu tahmin edebiliyosunuzdur, ben sadece soru işaretleriyle ünlemleri koyuyorum)

???!!?!?!?!11[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki:
bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar
Mesaj tarihi:
said:
Asteroth, 01 Ocak 2006 04:54 tarihinde demiş ki:
Peki ilköğretime girerken nerdeki başarılarına bakıcaz????!?!!11

şimdi sen kalkmasınmı diyorsun

benim için farketmez ben zaten ünv okuyom banane

ama bence insanın gelecegi 3 saatte baglanmamamı diyorum[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun
Mesaj tarihi:
Kalkmasın, hatta 3 tane daha sınava girmek zorunda olsun insanlar, böylece hayatlarını 3 saatlik bir sınava değil, toplamda 12 saat eden 4 sınava bağlamış olurlar, kurtulma şansları artar.

Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum...[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 01 Ocak 2006 04:41 tarihinde demiş ki:
öss kalkarsa bu kadar öğrenci hangi sınava girecek??!
olmaz.

PAFS ?

açılımı: Pati Anti Fake Sınavı ?[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea...

-Dede fake misin?
Mesaj tarihi:
2006 da oskar aliim ben[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...