_BuLLDozeR_ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 benim baya bi önce banka charımvardı trade blocktu tmm herkezin öleydi genelde sonra trade blocklar açıldı herkezin ve ardından dupe wipe oldu ama benimkinde tık yok hala trade block bi cözüm bulabilirmiyim sizce ? [spo1=SS][/spo][signature][hline]Nick:_BuLLDozeR_ Lvl : 62 Nation:ORC Job:Berserker Hero Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 arkada ne yazıyoduda acemi paint yaptın ha cwp wer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 gm online oldumu pm at konus belki acar[signature][hline]CamthalionTasardur § ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BuLLDozeR_ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 çok mu görmek istiyorsun küfür yazıyordu sildim ha??[signature][hline]Nick:_BuLLDozeR_ Lvl : 62 Nation:ORC Job:Berserker Hero Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BuLLDozeR_ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Marl0_on, 02 Ocak 2006 16:22 tarihinde demiş ki: gm online oldumu pm at konus belki acar saol bi konusurum yakalarsak[signature][hline]Nick:_BuLLDozeR_ Lvl : 62 Nation:ORC Job:Berserker Hero Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bak hem sen küfür et hemde banlanma:D ark dooru sölüyo bu arada gm le konuş blackwinds _biff_ yada phosphor a pm at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BuLLDozeR_ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ne alaka o resimi arkadaşa yollamıştım inanmadı bende oraya yazı ekledim ne olmuş yane[signature][hline]Nick:_BuLLDozeR_ Lvl : 62 Nation:ORC Job:Berserker Hero Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BuLLDozeR_ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bence bu gmler benim banka charı açmayı unutmuşlar heralde ne bu ya 4 5 ay olcek nerdeyse[signature][hline]Nick:_BuLLDozeR_ Lvl : 62 Nation:ORC Job:Berserker Hero Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar