KILIC Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mirage Daggere Bles Elementalle Bastigin Zaman Yanarsa.. O Şansla İnanki Birdaha Up Yapma.. :)[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx UNNAMED UNNAMED....REBURN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 tutma ıhtımalı %95 dir bonusların[signature][hline]Yerin kulağı wardır derler, benimde kulağım war ben şimdi yermiyim? Yememmmm. Yaşın çift haneli olunca gel konuşalım :P i loav yu muckiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuFFeT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 yanma ihtimali sadece %5tir lutfen adamı korkutmayalım bide unutma yanarsa yanar sonucta sen yaktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ben ne dedım tutma ıhtımalı %95 xD yanmasıda %5 :)[signature][hline]Yerin kulağı wardır derler, benimde kulağım war ben şimdi yermiyim? Yememmmm. Yaşın çift haneli olunca gel konuşalım :P i loav yu muckiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 basmadan kullan ne olacakki aynı ap poison ıska geçirttirme olasılığını arttırıyo[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) x :Stuner: > ares > 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 silaha elementel damage ya da armora stat eklerken yanma ihtimali %5 tir asla değişmez[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Poisonsuz daha ii boşver...[signature][hline]Nick : SyNe®GeNX LvL : 64 Job : Berserker Hero Server : Ares Nation : Karus Np : 9xxxx Clan : GODz -------------------------------------------- SyNeRGeNx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parazittr Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bencede poisonsuz daha ii:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 20gb ve shard 7 he peh hangi akla fikir yaptın bunu[signature][hline]"ÇARŞI" "BEŞİKTAŞ OVASI BOZKURT YUVASI" "BURASI TÜRKİYE YA SEV YA TERK ET" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Bes + Trina yla bas garanti olsun derim ayrıca poison dmg basma vuruşlar boşa gidio die bişey de yok elemental dmg li silahlar bazen critical vuruyo normalde 800 falan vuruosan bazen 1000 e kadar çıkıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bas bas hem yanar :-)[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 :hmm:[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D4rKSTyLe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Aslında yanma ihtimali %1 felan değil bayaı yüksek .. Ben shard+8 yaktım onu bırak chitin+8e dex basarken yaktım .. Bidaha hayatta basmam..[signature][hline]Lycaon 60LVL/25Knp - Cyper/Orc - Rogue/Ass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bence bas ya yanar yada yanar :D[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31 -Eeee bişey olmadı -Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 +1 bencede bas.bu kadar düşünme.yanma ihtimali %5.büyük ihtimalle olur.karizması yeter onun be peh :D bide bişey soracam.poison basınca ıska geçme ihtimali artıyosa neden poison eklenirki ?poisonun özelligi ne peki o zmn ?[signature][hline]Clan=mafya Nick=Fa1L3d lvl=5x Server=olympia job=mage ırk=insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 poisonsuz lar insanlara poisonlar ise yaratıklara etkili. cogu arkadasın yorumlarını okurken cok guldum. bilader once bı oyunu ogrenın ya xD poisonlu olursa failed werme olasılıgı artar[signature][hline]Yerin kulağı wardır derler, benimde kulağım war ben şimdi yermiyim? Yememmmm. Yaşın çift haneli olunca gel konuşalım :P i loav yu muckiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: nocom, 02 Ocak 2006 15:29 tarihinde demiş ki: poisonsuz lar insanlara poisonlar ise yaratıklara etkili. cogu arkadasın yorumlarını okurken cok guldum. bilader once bı oyunu ogrenın ya xD poisonlu olursa failed werme olasılıgı artar o.O bilinc in biresminde hq ya 5liyle 200 küsur vurduğunu görmüştüm. Elindeki ib poisonluydu. Anlamadım yane nasıl etkilidir poison[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bak şimdi ben kedı sılahımdan ornek wereyım. elimde +8 raptor war benımkısınde 80 poison war. ben bu sılah ile aposa 6 k vuruosam poisonsuz ile 5,7 k falan vururum. ama cz de humana poison ile poisonsuz hemen hemen aynı damageyı werırken poisonlu olan sılahın failed wermesı yanı vurmama ıhtımalı daha fazladır[signature][hline]Yerin kulağı wardır derler, benimde kulağım war ben şimdi yermiyim? Yememmmm. Yaşın çift haneli olunca gel konuşalım :P i loav yu muckiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FACE_of_the_FACE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 merhabalar bence posisyonsuz silah daha ii nedenı ıse sektıgınde vuruşun tekrar skılın dolmasını beklemeden yıne vuruş yapabılmen düsünün ki spike vuruyosun ve sektı bakıyosun adama 35 40 damage vurmuş ve spıke boşa gıtmış ama posısyon olmasa bı daha cakabılırsın .....[signature][hline]LVL 4x SRVR BERAMUS EL MORAD NP NE YAZIKKI YOK SUN AN roguem şifre magduru ahh ahh gıttı ıtemler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar