Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mirage Dagger +8

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar mirage +8 satın aldım ama adam posion basmamış basmasını söyledim olmz dedi alıosan al.. Bende aldım .. Şimdi ben buna posion bassam yanma ihtimali var mı ? Bilen var mı ?
Mesaj tarihi:
Sana şu kadar söylüyorum

4 tane +7 horn bow yandı dmg bascam diye ardarda yandı bi dahada basmadım[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey.
Mesaj tarihi:
var ben olimpiada +8 sbler almısıtm poisonsuz bastım 2 si patladı :D 1 si oldu[signature][hline]
Old
KO , UO , MU Online Player
l oQo l rApbOy -Paticik KO Moderator.l

Mesaj tarihi:
Ya bende mage olduğum için viperle falan uğraşıyorum ondan bende bir kere yandı alev basarken bilemicem seninkini ama yanmaz heralde :D
name:mert_jedi
server:xıgenon2(genelde)
clan:unuttum:D
np:ne yapacan boşver
Mesaj tarihi:
%1 gibi onun yanma ihtimal'i fakat Blessed Elemental Scroll ile basmanı tercih ederim. $u zamana kadar dmg basarken hiç yakmadım.

Bide onu alcak kadar paran olduguna göre trina alicak kadar da paran vardir,madem yanıcak diye korkuyosun trina ile bas.[signature][hline]Dolls
62 lvl
Rogue/Archer
Ares
Owned_By
Mesaj tarihi:
Trina alıp +9 mu basıcam ben posion basıcam diorum kardes:) elementalscroll la yanma ihtimalı bende %1 diye biliorum ama 20gb+shard+7 verdim adama ... bi yanarsa dagger gider para gider ... risk alamam! bi danışiim dedim bu arada +8alıcaksan yanmaıkdan sonra anlamı yokdur diye bastım .. ve yanmadı.. posionda yanmazmış:) bütün cafe söyledi.. Ama herşeyde az bi yanma ihtimali var neden mi çünkü +7 shell dex basarken yakmıştım düşün.. O kadar dex basıorum yanmıo gelio shell +7de yanıo neyse ben oyuna döniim:D
Mesaj tarihi:
sakın basmaa

yanması onemli deill cunku bazen vurdunda 80 felan vuruyo sadece poison damegiiyii oyuzden basma[signature][hline]karakter: paper mage
level:63
ırk: org:)
np:168 k
Clan justice

KARAKTER SATILIKTIR ARTIK BIRAKIYORUM satin almak isteyen ler [email protected] sorabilir

Mesaj tarihi:
2 3 tane +4 warrior chitin yapıp bes le bas yanma ihtimali %10 yanması için eşşek şansı gerekir :D[signature][hline]Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın.
0smanTheCooL
Mesaj tarihi:
blassed elementalla yanma riski yok die biliorum ama bence de basma bazen attack olarak direk pos. dmg yi vuruyo yani spike ile 1k vuracakken 80 dmg verebiliosun .[signature][hline]Artık oynamıyacagım bu oyunu zaten Oss vardı bu sene son olaylarda (sifreler buglar ) iyicene tuzu biberi oldu. Arada sırada takılacam buraya...
Mesaj tarihi:
said:
AeQuiTaS, 01 Ocak 2006 15:37 tarihinde demiş ki:
Blessed Elemental Scroll la yanma ihtimalı %1 .)

deil işde ben +1 salamabder bus elemtalle bastım yandı hemde 2-3 kere[signature][hline]lewel:55
name:sak_suka

kendime daha coq dikkat etmem gerekir cunku unuttum kurallardan ban yiyorum
Mesaj tarihi:
Poison basınca sekme olduğunda skill boşa gidiyor(80 vuruyorsun ).Fakat poison yoksa failed veriyor.
Ben böyle biliyorum :D
Bence Poison basmana hiç gerek yok.
[signature][hline]KE'yi kesinlikle bıraktım.
Char felan istemeyin.Silebilirsem sileceğim.

[Bu mesaj 256 tarafından 01 Ocak 2006 15:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
_Lycaon_, 01 Ocak 2006 15:16 tarihinde demiş ki:
Arkadaslar mirage +8 satın aldım ama adam posion basmamış basmasını söyledim olmz dedi alıosan al.. Bende aldım .. Şimdi ben buna posion bassam yanma ihtimali var mı ? Bilen var mı ?
Mesaj tarihi:
Combo kullanmayı biliyosan bas poison damage zaten poison damage i olmassa +7 mirage daggerdan farkı kalmaz ..

Ozamanda +7 shard+20 gb idi sanırım bosuna vermis olursun ..

Sana sukadar söyliyim;+8 mirage dagger yerine +7/70 mirage daggerı tercih ederim ..
Mesaj tarihi:
Herşeyden Önce çok para vermişsin :)

BES le bas ..Ama şans ..[signature][hline]Ares
iF You Want Kill Me , Catch Me..
62
74.000
Ya Yok Olursun yada Efsane ( Titans )

Mesaj tarihi:
said:
_Lycaon_, 01 Ocak 2006 15:32 tarihinde demiş ki:
20gb+shard+7 verdim adama ...

kazık yemişsin 15gb be +8 poison lu mirage bide +7 shard vermıssın 30 gb :S 15 gb daha kat madem o kadar cok gb var sende gıt bıtane +8 shard al[signature][hline]Dark_Shady lvl 60 %90,01
UniqueTurK
Mesaj tarihi:
+7 shard la +8 poison olmayan mirage arasında yok denicek kadar az fark war..yanlış yapmısın..birde hangi servar da o kadar para verdin mirage +8 e anlamadım..benım gibi yap dual +8 shard...[signature][hline]x1
lvl61
np10xxxk
shadow vain
Mesaj tarihi:
poison basarken bende hiç yakmadım hatta cafede 7 ye kadar normal 7den sonra 8e bus ile elementaL basanlar vardı şans artıo falan diodular ne kadar doğru bilemem.[signature][hline]Nick: bırakın gizli kalsın.
Server: Ares
Irk: Karus
Level:64>
NP: Yorumsuz.
Mesaj tarihi:
evet arkadaşlar çok haklı bir de bu alış-veriş hangi server da oldu ? çünkü baya bir ödeme yapmış gibi gördüm seni de merak ediyor insan böyle durumları. belirtirsen sevinirim..[signature][hline]Ölümün bile zevkini çıkar..........
  • Yeni Oluştur...