Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni resimlerim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

[spo1=1][/spo]

[spo2=2][/spo]

bunlar da öyle anlamsız objeler işte:

[spo3=3][/spo]

[spo4=4][/spo]

[spo5=5][/spo]

[spo6=6][/spo]

[spo7=7][/spo][signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler...
ımph!

Mesaj tarihi:
hepsi çok güzel.. özellikle 1 3 5 6[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
Güzel olmuş gerçekten özellikle kadın çok ii di de onun suratının sağ kısmı çok kara olmuş.[signature][hline]Geç gençliğimin en güzel günleri
Unutmak için içerim şarabı
Acı mı? öylesi gider hoşuma
Bu acılıktır ömrümün tadı
Mesaj tarihi:
güzel güzel..aban sen biraz daha.

tonlamalarda bana kalırsa şimdilik ince tarama dene cok eziyorsun kagıdı kalemle..bayada yumuşak kalemler sanırım..

şey mesela kumaşlarda dalgalanmalarda cizgileri kesme, birleşsinler..nası anlatcam onu ! ..kalemi kagıttan kaldırma..[signature][hline]DeviantArt gallery
Mesaj tarihi:
çok güzel çalışmalar. hele ki kumaşı çok iyi çizmişsin. go on![signature][hline]I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight

G3NK
Mesaj tarihi:
evet bu sene sınava 2. girişim olacak, lisenin bittiği sene hazırlanmadan girdiğimi de sayarsak 3. :P Geçen sene yedek olmuştum bu sene girerim inşallah.
Yorumlarınız için teşekkürler[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler...
ımph!

[Bu mesaj ucanadam tarafından 30 Aralık 2005 01:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ellerine sağlık uçan adam. karakalem çalışmalarının hepsi çok güzel olmuş.
benim en çok hoşuma giden gitar resmi oldu. çok başarılı bir çizim.
yanlız seni korkutmak gibi olmasın ama çizim sınavları deli torpilli.. inşallah girersin istedğin yere. (çizimden 98 alıp mülakatta çakan birisi olarak söylüyorum)
  • Yeni Oluştur...