Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son Çocuktum

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Karşımda duruyordu sessizce, geliyordu yanıma beni almak için. İlk başlarda biraz korkmuştum ama korkmamam gerektiğini biliyordum. Geliyordu yanıma yavaş yavaş beni almak için geliyordu, beni buradan götürmek için.
Sırayla gidiyordu teker teker alıp gidiyordu ve geri geliyordu. Görüyordum sıra yavaş yavaş azalıyordu, bana geliyordu sıra. Aslında bu benim için bir mutluluktu çünkü beni alıp buradan götürecekti; daha iyi bir yere, eminim ki buradan daha iyi bir yere. Yavaş yavaş önümdeki tüm çocukları götürüyordu. Bir kaç kişi kalmıştı artık önümde arkamda ise boşluktan başka bir şey yoktu. Karanlık bir boşluk, bu dünyada olduğu gibi hiç bir şey vardı arkamda.
Bana gelmişti sıra. Azrail'in kucağında duran son çocuk bendim. En son aldığı çocuk bendim bu dünyadan kurtarmak için !!! Yükseliyordum yavaş yavaş gidiyordum bu dünyadan. İzliyordum insanları ve yaptıklarını. İzliyordum her şeyi göçerken bu dünyadan. Azrail'in aldığı son çocuk olmuştum beni götürüyordu nereye olduğu umrumda bile deildi çünkü buradan daha iyi bir yer olduğu kesindi. Ellerimi açtım gülmeye başladım ve gözlerimi kapadım. Bir daha açmamak üzere gözlerimi kapadım sonsuz uykum için. Teşekkürler Azrail beni bu dünyadan kurtardığın için...[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Sosyal ağlarda paylaş

güzel olmuş kaan bey :-p devamını bekleriz[signature][hline]Viva La SémiH
irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !!

bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki:
kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık

Sosyal ağlarda paylaş

tabi kızım o kadar içip azraili gördüm :P[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Sosyal ağlarda paylaş

guzel :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmem =) içimden geleni yazıyorum işte :P demekki içim karamsar =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...