Lethious Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Çevremde kimsenin olmadığı bir yerde. Başbaşa kaldım benliğimle, Düşündüm, düşündüm... Yanlızdım nedense. Bir damla yaş geldi gözümden, Kalktım, koştum. Ona koştum, Genede yanlızdım. Güneşin beni götürdüğü yer, Bir kaldırım taşıydı denize bakan. Kendimi gördüm denizde, Yanlızsın dedim benliğime. An geldi sona erdi bu yanlızlık, Yanlızlığın bir nedeni oldu, Sen çıkınca karşıma... selamlar bu şiiri sizinle paylaşmak istedim. umarım beğenmişsinizdir :=) teşekkürler [signature][hline]www.otostopcu.org My flavour is you babe... [Bu mesaj Lethious tarafından 01 Ocak 2006 14:05 tarihinde değiştirilmiştir]
unac Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 işte o son dizeleri bekliyorum bende kendim için.[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen!
Seph Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Gerçekten güzel bi şiirde. Birşeyi söylemek istiyorum. Yanlız yazmışın imla hatası olmuş.Gerçeği yalnız olacak:)[signature][hline] [Bu mesaj Seph tarafından 01 Ocak 2006 16:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 selamlar dil bilgi iyi değildir :) teşekkürler[signature][hline]www.otostopcu.org My flavour is you babe...
Famy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 son kısım super olmuş elıne sağlık ama ndn tesekkur edıosun sureklı onu anlamadım =))[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek...
Seph Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Benimde iyi değildir gerçi:) Yalnızı biliyodum söyleyeyim dedim :P Aama eline sağlık gerçekten güzel..[signature][hline] [Bu mesaj Seph tarafından 01 Ocak 2006 16:26 tarihinde değiştirilmiştir]
MaUWw Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 o bi de bana çıksa... gsl olmuŞ[signature][hline]la la la..lay
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 burda deniz ben hayla yanlız mıyım?[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun¿
Öne çıkan mesajlar